Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 11 лютого 2023, 18:19
1189
0

Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Проблемна мандрівка столичного колективу блакитним узбережжям продовжується

| Оновлено 11 лютого 2023, 18:19
1189
0
Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 лютого, у Монако на стадіоні «Стад Луї II» відбудеться матч двадцять третього туру чемпіонату Франції з футболу, у якому зіграють «Монако» та ПСЖ. Стартовий свисток арбітра Клемана Тюрпена з Уллена прозвучить о 18:00 за київським часом.

Монако


У клубу з району Фонв'єї завжди вдосталь фінансових ресурсів завдяки власникам із країни-бензоколонки, однак і перепродавати своїх гравців «монегаски» навчились ледь не за лекалами лісабонської «Бенфіки». У стан тих самих майбутніх суперників «Монако» свого часу за шалені 180 млн євро відпустив нападника Кіліана Мбаппе, а зараз буде дякувати долі за те, що вихованець академії не приїде на гру через травму. І така стороння допомога для футболістів Філіпа Клемана буде дуже доречною, оскільки вони мають намір увірватися до зони Ліги чемпіонів УЄФА за підсумками вихідних, від якої відстають лише на два очки – дистанція до «Ланса» та «Марселя» відповідно.

Різні періоди переживав колись чемпіон Франції цього сезону. Усе починалось зі стрімкого піке в чемпіонаті, яке супроводжувалось вильотом із кваліфікації Ліги чемпіонів, проте разом із відбором до Ліги Європи до команди Клемана поступово почала повертатися впевненість. У підсумку, весняній частині єврокубків для «монегасків» таки бути, а в Лізі 1 вони подолали шлях від зони вильоту до повноцінної другої/третьої/четвертої сили у чемпіонських перегонах. Особливо гарним у виконанні «Монако» був нещодавній гостьовий матч проти «Марселя», в якому новому клубу Руслана Маліновського довелося рятувати нічию (1:1).

ПСЖ


Наприкінці серпня «Парі Сен-Жермен» мав гарну нагоду скористатись невпевненою ходою команди Клемана в домашньому протистоянні. Однак «Монако» вивіз зі столиці один заліковий бал (1:1), після чого в Крістофа Галтьє полетіли перші стріли критики за час роботи з новим колективом. Після того матчу пройшло ще 27 офіційних ігор, із яких «червоно-сині» програли всього три, але кожна з цих поразок зустрічалася вболівальниками з набагато більшою розлюченістю, аніж підносились успішні результати. Особливо сильно дісталось ПСЖ після останньої гри проти «Марселя» до 1/8 фіналу Кубка Франції, де український півзахисник Руслан Маліновський своїм голом нокаутував чинних чемпіонів країни.

Фактично, Галтьє в тому матчі став першим наставником парижан із 2011 року, який програв на полі суперників за «класичним» протистоянням, причому його команда навіть не намагалась показати спортивну агресію у відповідь на виклики з боку принципових суперників. А вже невдовзі ПСЖ зіграє в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти мюнхенської «Баварії» у матчі, у якому французам наперед приписують упевнений успіх. Ось тільки Кіліан Мбаппе травмований, Ліонель Мессі – також, а Неймар не в оптимальних кондиціях від моменту повернення з чемпіонату світу-2022 у Катарі. Як підсумок, «Ланс» (1:3) та «Ренн» (0:1) уже шокували парижан, а крім них і «Марселя», серйозних суперників у футболістів Галтьє не було.

Орієнтовні склади


«Монако»: Нюбель – Кайо, Маріпан, Дісасі, Агілар – Головін, Фофана, Камара, Мінаміно – Емболо, Бен Йеддер.

ПСЖ: Доннарумма – Мендеш, Рамос, Маркіньос, Пембеле – Верратті, Данило, Вітінья – Солер – Неймар, Екетіке.

Не зіграють: Бен Сегір, Вандерсон, Сарр - Мбаппе, Мессі, Мукіеле, Верратті, Кімпембе, Саншеш, Хакімі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі господарі не поступляться результативним стилем. Нашою ставкою буде позиція – Монако не програє і ТБ 2.5 із коефіцієнтом 2.85 за лінією Parimatch.

11 лютого, субота

«Монако» – ПСЖ
Монако. «Стад Луї II». 18:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 2.60
  • 3.50
  • 2.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.