Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 лютого 2023, 18:20
1462
2

Арсенал – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Канонірам» треба реабілітуватися за поразку від «Евертона» у попередньому турі

| Оновлено 11 лютого 2023, 18:20
1462
2
Арсенал – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 лютого, у Лондоні на полі «Емірейтс Стедіум» відбудеться матч 23-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Арсенал» прийме «Брентфорд»». Стартовий свисток у матчі пролунає о 17:00 за київським часом.

Арсенал

Лондонський «Арсенал» у турнірній таблиці чемпіонату Англії посідає 1-е місце. У нього в активі 50 очок після 20-ти матчів – 16 перемог, 2 нічиї, 2 поразки. «Багаж» команди українського захисника Олександра Зінченка на п'ять пунктів більший, ніж у «Манчестер Сіті», який іде другим (45 пунктів).

У попередньому турі «каноніри» грали у Ліверпулі з «Евертоном» українця Віталія Миколенка. Гравці «Арсеналу» були фаворитами зустрічі, але зрештою програли з рахунком 0:1. Ця невдача стала для лондонців другою у нинішній кампанії АПЛ. До цього вони програвали аж 4 вересня минулого року, коли їх у Манчестері здолав місцевий «Юнайтед» – 3:1. У грі з «ірисками» перервалася одразу 13-матчева серія команди Мікеля Артети без невдач.

У таблиці АПЛ за досягненням на своєму полі «Арсенал» посідає зараз третє місце, перебуваючи за клубами з Манчестера – «Сіті» та «Юнайтед». «Каноніри» поза Лондоном цього сезону провели 9 ігор, в яких здобули 8 перемог і один раз зіграли внічию. У них, як наслідок, 25-ть гостьових очок, у «містян» – 28, а у «Юнайтед» – 26. Проте обидва манчестерські клуби провели на виїзді по 11 ігор.

Брентфорд

«Брентфорд» у турнірній таблиці англійського чемпіонату розташовується на 7-й позиції. У нього 33 очки після 21 поєдинку – 8 перемог, 9 нічиїх, 4 поразки. У «бджіл» по АПЛ нині другий показник миролюбності – більш миролюбний лише «Ньюкасл», який має 10 нічиїх у сезоні. Натомість за кількістю поразок «Брентфорд» у лізі ділить у «Ман Сіті» 2-3 місця. А лідирує тут, нагадаємо, «Арсенал», який має в пасиві дві невдачі.

Наразі «Брентфорд» має серію з 9-ти матчів в АПЛ без поразок. 23 жовтня він на виїзді з рахунком 0:4 програв «Астон Віллі». Після цього команда здобула 5 перемог і 4 рази зіграла внічию. Цікаво, що у трьох останніх матчах «Брентфорд» навіть голи не пропускав – «Борнмут» обіграв з рахунком 2:0, розійшовся миром 0:0 з «Лідсом» і виграв 3:0 у «Саутгемптона».

За показниками на виїзді «Брентфорд» посідає у поточній АПЛ 10 місце. Він у 10-ти гостьових матчах набрав 11 очок – 2 перемоги, 5 нічиїх, 3 поразки.

Орієнтовні склади

Арсенал: Рамздейл – Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко, Едегор, Парті, Джака, Сака, Мартінеллі, Нкетіа.

Брентфорд: Рая – Аєр, Піннок, Мі, Янельт, Дасілва, Норгорд, Єнсен, Мбемо, Вісса, Тоні.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.42 по лінії Parimatch.

11 лютого, субота

Арсенал Брентфорд
Лондон. «Емірейтс Стедіум». 17:00
ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.45
  • 4.80
  • 7.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил