Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 лютого 2023, 17:17
1642
7

Манчестер Сіті – Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 12 лютого о 18:30 за Києвом

| Оновлено 12 лютого 2023, 17:17
1642
7
Манчестер Сіті – Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 лютого на «Етіхад» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Астон Вілла». Старт поєдинку заплановано на 17:30 за європейським часом.

Манчестер Сіті

Клуб зараз перебуває у статусі наздоганяючого у Прем'єр-Лізі - незвичне становище для цього гранда. Втім, нещодавня поразка «Арсенала», причому не гранду, а «Евертону», дарує надію на те, що відставання не є критичним. Тим більше, що очні зустрічі попереду, а в кубку нещодавно «канонірів» вдалося пройти. Плюс є Ерлінг Холанд, який оновлює рекорди АПЛ зі скорострільності забитих м'ячів. Проблема лише в тому, що самі підопічні Пепа Гвардіоли примудряються втрачати очки там, де на це не чекали. Навіть після паузи, взимку, чемпіон втратив очки з тими ж «ірисками», зігравши 1:1 з командою ще Лампарда (можна додати несподівані 1:2 у Кубку Ліги з іншим аутсайдером - «Саутгемптоном»). А потім програли у дербі «Юнайтед». Тиждень тому були 0:1 з «Тоттенхемом» - і по справі!

Астон Вілла

Команда вдруге поспіль по ходу 1-го кола сезону змінює менеджера. У 2021-му році покликали Стівена Джеррарда, і той зміг досягти мінімальних цілей. Але не більше, і до осені в молодому англійці розчарувалися остаточно. У результаті в Бірмінгемі з листопада працює досвідченіший Унаї Емері. З ним загалом вдалося додати, і навіть були досить гучні сенсації: «Віллани» обіграли «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхем» у січні. І, головне, у перших 7 турах за нового тренерського штабу вдалося перемогти 5 разів. Тим несподіванішим виглядає результат 4 лютого. Тоді вдома підопічні Емері двічі виходили вперед, але зрештою програли «Лестеру» 2:4. У результаті знову амбітний колектив відкотився до нижньої частини турнірної таблиці.

Статистика особистих зустрічей

«Астон Вілла» не виграє з 2013-го року. Більше того, «Манчестер Сіті» мав 9 перемог поспіль. Але у вересні у Бірмінгемі все закінчилося 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом «Манчестер Сіті». Але їхні шанси здаються переоціненими – ставимо на перемогу «Астон Вілли» при форі «+2 голи» з коефіцієнтом – 1,83 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.25
  • 7.10
  • 12.99
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Первый тайм 3-0. Значит, тут 4-1 итог, мое скромное мнение.
Remark
Еще вставлю 5 копеек - не исключаю, что в первом тайме 0-2, а потом будет камбек МС на 2-2 во втором. Ну это так... чисто пальцем в небо. Матч дико стремный для прогноза.
Remark
Стремный матч. Я сюда не лезу. Предположу что ТБ 2 в матче, но опять же... на тб2 наверно коф никакой, поэтому и лезть сюда не буду. Думаю тут что-то типа 3-1, или в крайнем случае 2-2 или 0-0))) Вот такой разброс мыслей по счету)
Alex906
Вынос тела .Не думаю.что можно ещё терять очки .Арсенал почти лежит .надо догнать.