Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бокс
|
3989
10

Президент Федерації боксу Києва: «Ми зобов'язані виступати на Олімпіаді»

Олександр Негода вважає, що це потрібно робити, навіть якщо допустять росіян

Президент Федерації боксу Києва: «Ми зобов'язані виступати на Олімпіаді»
Facebook. Олександр Негода

Президент Федерації боксу міста Києва Олександр Негода висловив свою думку щодо можливого бойкоту Олімпіади в Парижі з боку України.

«У мене буде непопулярна думка, мій власний суб'єктивний погляд. Вважаю, що ми просто зобов'язані виступати на Олімпіаді. Я поясню таку позицію. У нас війна йде на всіх фронтах: на полі бою, на політичному фронті, і наші спортсмени можуть вести цю боротьбу, показуючи нас як єдину і потужну націю.

Ми насамперед маємо зробити так, щоб представники рф і рб там не брали участі. Однак якщо МОК все ж таки ухвалить рішення про допуск їх на Олімпіаду, то я вважаю, що ми повинні дати шанс нашим спортсменам довести безпосередньо у спорті, що ми окрема та сильна нація. Тому я вважаю, що ми маємо брати участь в Олімпіаді. Діти віддають сили і час, і вони хочуть також доводити, що вони гідні перемоги. Усі хочуть перемоги, і ця перемога має бути на всіх фронтах. Я вважаю так», – заявив функціонер.

Раніше глава МОК погрожував покаранням українським спортсменам за бойкот Олімпіади.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex906
На Олимпиаде будут потасовки драки оскорбления .Этого невозможно избежать когда соревнуются рядом террористы и нормальные люди.Они все равно живут где-то рядом в деревне ходят на соревнованиях близко .столкновений не избежать.вспомните как сумашедший гимеюнаст куляк в начале войны напялил буквы z и его дисквалифицировали.Я бы не советовал пускать русский террор у людям .олимпиада может превратиться в разборки 
ALKOSruLKA
Не забов'язані !!! Є багато енергії зайвої, - йди в окопи! Спільна участь - чудова основа для пропаганди про "спортвнєпалітікі, брацкієнароди" і т.д.... Крім того, будуть провокації, спільні фото й обійми з мокшами (при всій повазі до спортсменів, більшість з них інтелектом не вирізняються і замість школи ходили на тренування...)
олег инкогнито
Погано те , що в нашій спільноті в декого з'являються такі думки
Alex906
Бах наивно полагает что за счёт дружбы спортсменов конфликт закончится .Старые кремлевские кгбисты уверовали что Украина это часть их.территории .Олимпийское движение здесь точно ничего не изменит 
olex.mykhailov
По любому будуть провокації зі сторони мацкалів, цих тварин треба ізолювати якраз на усіх фронтах
Октавий Фландрийский
Я понимаю,отчасти, этого боксера-функционера,знаю о его симпатиях расейским боксерам,это давно не секрет. Все также знают кто и под чью дудку правит  мировым боксом. Я далек от мысли, что наших боксеров пустят в медальную зону, ставлю 100000 против 1, что в очных встречах наших боксеров и боксеров РФ нам никогда не дадут победу.... Так для чего участвовать в боксерском турнире ОИ? Я лично не вижу смысла в такой затее....
Євгеній Українець
Звичайно що Україна повинна приймати участь у ОІ у Парижі! Ми повинні бути зі світовою спільнотою разом, бо не участь наша буде тільки на руку Росії, така добровільна наша самоізоляція! Нехай всі побачать як Світ підтримує українців і як засуджує узкіх!