Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 лютого 2023, 18:24
1094
0

Борнмут – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 11 лютого о 19:30 за Києвом

| Оновлено 11 лютого 2023, 18:24
1094
0
Борнмут – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 лютого на «Віталіті» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Ньюкаслом». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Борнмут

Клуб намагається врятуватись за рахунок активності на трансферному ринку. Тільки Забарний із київського «Динамо» коштував під 23 мільйони, адже ще прийшли Уаттара, Рендолф, Вінья, Хамед Траоре – на такому тлі, коли Дзаньоло погодився на перехід із «Роми», на італійця банально не вистачило коштів. Але все одно шанси вишеньок на виживання виглядають скромно. Новачок Чемпіоншипа, він керується недосвідченим тренером, О'Нілом (він змінив Паркера, який вигравав підйом в АПЛ, але був звільнений після 0:9 з «Ліверпулем»). Восени ще щось виходило, але зимовий відрізок почався з шести поразок поспіль, з урахуванням кубків. І лише з «Ноттінгем Форест», іншим новачком, закінчили вдома 1:1. Але після цього була чергова «суха» поразка – 0:1 із «Брайтоном».

Ньюкасл

Команда також взимку провернула кілька трансферів. Осібно стоїть 45-мільйонний Гордон – молодого лідера «Евертона» викупили, щоб освіжити атаку. Взяли на перспективу ще Ешбі з «Вест Хема», що дозволило без жалю відпустити Вуда і навіть культового для вболівальників «сорок» хавбека Шелві. У будь-якому випадку, сезон виходить більш ніж вдалий. Тиждень тому «чорно-білі» пробилися у фінал Кубка Ліги, де зіграють з «Манчестер Юнайтед». І, головне, з тими ж «манкуніанцями», та рядом інших звичних грандів, триває боротьба за місце у квартеті лідерів. «Ньюкасл» – головне відкриття АПЛ, де за довгий час програвав лише одного разу. Але все-таки голів обмаль, і це відгукнулося і з «Вест Хемом»: тільки 1:1.

Статистика особистих зустрічей

«Ньюкасл» не програє протягом 7 очних матчів. Цього сезону новачок зміг звести внічию поєдинок у чемпіонаті, але в кубку «Борнмут» програв.

Прогноз

Букмекерські контори вважають беззаперечним фаворитом пари «Ньюкасл». Але треба пам'ятати, що з голами проблеми є в обох суперників – ставимо на «тотал менше 2,5 забитих» за коефіцієнт – 1,85 за Parimatch.

Parimatch
  • 6.40
  • 4.24
  • 1.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема
Футбол | 27 квітня 2024, 23:28 9
Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема

Агент півзахисника «Шахтаря» повідомив, що побував у столиці Англії з робочих питань

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.