Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 лютого 2023, 12:47
2085
8

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «путін поводиться як Гітлер. Не буде йому прощення»

Нинішнього президента росії неможливо зупинити, вважає Зеленський

| Оновлено 10 лютого 2023, 12:47
2085
8
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «путін поводиться як Гітлер. Не буде йому прощення»
ОП. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Spegel заявив, що путін веде себе як голова нацистської Німеччини Адольф Гітлер під час Другої світової війни, і що йому не буде пробачень ні від українців, ні від інших народів.

«Українці не пробачать путіна. Та й більшість країн світу вже давно списали нинішнє російське керівництво з рахунків. Це нагадує мені кінець Гітлера: коли він програв світову війну, він продовжував бомбити Лондон. Він зробив це, хоч і не був дурний.

Ви просто повинні зрозуміти. Між нами величезна прірва як політична, так і історична. Це питання світогляду. І результатом його (путіна) світогляду є: зруйновані території, зневага над міжнародним правом, правами людини, зневага до всього живого. Не важливо, скільки людей ви відправите на смерть, ви боретеся за своє місце.

Нинішнього президента росії неможливо зупинити, тому що путін – це дракон, якому треба їсти: щоб задовольнити його апетит, ви даєте йому одну країну за іншою чи принаймні їхню частину. У світі ні кордони, ні океани не зупинять росіян.

Після вторгнення росії я щодня розмовляв з європейськими лідерами і говорив: зателефонуйте йому, зупиніть його, зупиніть його війська. Я попереджав, дайте нам багато зброї. Я також закликав до застосування зброї та санкцій як превентивного заходу.

Якщо всі знали, що путін збирається вторгнутися до нашої країни, то чому вони не ввели санкції? Це просто смішно, коли ви всі публічно виступаєте на наш захист і при цьому хочете обійти санкції або притримати зброю.

Я бачу в цьому брудну політику: ви знаєте, що росія історично програє цю війну, але ви все одно відмовляєтеся допомогти Україні у випадку, якщо – з ймовірністю 1% – росія таки переможе. Тому що тоді ви можете сказати путіну: ти пам'ятаєш, я тоді трохи пригальмував! І це саме те, що мені не подобається у політиці: говорити про цінності, а потім знецінювати їх своїми діями».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 22
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Всьому рашистському гімну не буде пробачення ніколи.
Євгеній Українець
Не покидає враження що йому різного окрасу та політичної орієнтації помічники наче по графіку якомусь може надають поради як діяти та що казати, бо вчинки його та слова за ті всі чотири роки през-ва мають таке різноманітне забарвлення, що не знаєш де плакати, де сміятися, а де битися апстєну. Живемо наче в цЫрку на крові.