Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 лютого 2023, 02:29
543
0

Олександрія програла казахстанському Тоболу спаринг у Туреччині

Єдиний гол у матчі був забитий на 79-й хвилині

| Оновлено 10 лютого 2023, 02:29
543
0
Олександрія програла казахстанському Тоболу спаринг у Туреччині
ФК Олександрія

Клуб УПЛ Олександрія програв казахстанському Тоболу спаринг у Туреччині (0:1).

В першому таймі домінування олександрійців – як у володінні м’ячем, так і територіально, – не втілилося у забитий гол. Гострих моментів було вже не так і багато.

Особливо спекотними для футболістів «Тоболу» стали останні хвилини тайму: на 42 хвилині Артем Шулянський, після чудового пасу від Сергія Ковальця, ударом з-за меж штрафного майданчика пробив під поперечину. Голкіпер тобольців продемонстрував хорошу реакцію, вибивши круглого на кутовий. А вже за мить, після подачі кутового у виконані Сергія Рибалки, Олександр Мельник пробив головою. М’яч пройшов поруч зі стійкою.

На початку другого тайму суперник перехопив ініціативу, намагаючись нав’язати свою гру. Олександрійці грали від захисту, шукаючи варіанти для контратак.

На 60 хвилині Руслан Ротань провів заміни: десять польових гравців вийшли на поле. І майже одразу атака містян оновленим складом спалахнула «пожежею» біля воріт суперника. Артур Авагімян, пройшовши флангом, віддав пас на Олега Кожушка. Той практично в один дотик відпасував на Вікентія Волошина, який вже робив забігання у штрафний майданчик. Вікентій пробив низом, воротар у падінні нейтралізував загрозу.

Поступово гра вирівнялася, і тепер вже суперник був змушений відійти до власних воріт. На 79 хвилині футболісти «Тоболу» використали свій чи не єдиний шанс у другому таймі, забивши гол, який і став переможним у цій зустрічі.

Товариський матч

9 лютого, Туреччина

Олександрія (Україна) – Тобол (Казахстан) – 0:1

Гол: Єрмекбаєв, 79.

Олександрія: 79 Георгій Єрмаков, 2 Олександр Мельник, 4 Владислав Бабогло, 6 Кирило Дришлюк, 10 Максим Третьяков, 20 Артем Шулянський, 22 Данило Скорко, 27 Олександр Демченко, 29 Андрій Цуріков, 37 Сергій Рибалка, 52 Гравець на перегляді

Запас: 1 Валентин Горох, 8 Артур Авагімян, 11 Денис Мірошніченко, 15 Вікентій Волошин, 17 Олег Кожушко, 21 Богдан Білошевський, 30 Юрій Копина, 53 Сергій Логінов, 66 Валерій Бондаренко, 91 Микола Михайленко, 95 Еміль Мустафаєв

Головний тренер: Руслан Ротань

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.