Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 лютого 2023, 18:49
7265
12

УАФ покарала президента-колаборанта Таврії, на черзі – ексгравці Шахтаря

Ухвалено рішення про дискваліфікацію

| Оновлено 10 лютого 2023, 18:49
7265
12
УАФ покарала президента-колаборанта Таврії, на черзі – ексгравці Шахтаря
УАФ

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив декілька рішень щодо довічної заборони здійснювати будь-яку діяльність, пов'язану з футболом – як адміністративну, так і спортивну – на території України тим, хто співпрацює з окупаційною владою на тимчасово окупованих територіях України. Ця санкція серед іншого була застосована до президента СК «Таврія» Сімферополь Едуарда Репілєвського, тренера Сергія Шевченка, спостерігачів арбітражу Сергія Толмачова та Олега Муравйова.

Прес-служба УАФ повідомила, що зараз у провадженні КДК УАФ знаходяться справи про можливі порушення Кодексу етики та чесної гри футболістами та тренерами, які продовжують працювати на території країни-агресора або переїхали туди після початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну. Йдеться про футболістів Дмитра Іванісеню, Олександра Масалова, футзаліста Євгена Іваняка, тренерів Віталія Віценця та Геннадія Зубова, а також інших громадян України.

Українська асоціація футболу звернулася за допомогою до громадськості щодо збирання фактів, які б підтверджували співпрацю суб'єктів українського футболу з державою-агресором.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24
Футбол | 16 квітня 2024, 07:32 0
Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформив покер за «Челсі» у ворота «Евертона» і обійшов відразу 5 гравців

Челсі – Евертон – 6:0. Чотири м'ячі Коула Палмера. Відео голів та огляд
Футбол | 16 квітня 2024, 01:30 2
Челсі – Евертон – 6:0. Чотири м'ячі Коула Палмера. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу 33-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jakub Lukasz Salamaj
Забули Павелко включити до списку 
Alex906
Шахтер это всегда был антиукраинские клуб .там любого возьми все были Ватники и все топили за рыгов 
Злий Глобинець
Переводити всі стрілки на Шахтар не зовсім чесно. Тут не футбольний клуб винен, а специфіка регіону, де він базувався. Приблизно така ж картина у Зорі (Рафаілов, Іванісеня).
Але з часу повномасштабного вторгнення клуб повністю перегорнув цю сторінку і зараз пише нову, українську патріотичну історію. Тому не варто розводити суперечки з цього приводу. Недостойні то люди, кожен з них сам зробив свій вибір, незалежно від того, коли в якому клубі грав.
Boghdan1222
Ахметов міг ще на початку кіпіш на Донбасі зупинити своєю приватною охоронною компанією (як це в Харкові зробили Аваков з Кернесом ) - але його охорона разом з сєпарами патрулювала вулиці бо Ахметов хотів ще і влади там. 
А тепер в нього там ні бізнесу ні влади - ще й миротворця з себе показує! 😠
Октавий Фландрийский
Мне многие жители Херсона рассказывали, что летом в городе проходили различные турниры по волейболу, баскетболу и мини-футболу с участием взрослых и детей, в которых участвовали представители оккупационных войск! Интересно, тех,кто организовывал эти соревнования с участием солдат РФ, тоже будут привлекать?
Alex906
Пусть беркутгя вместе с титовней в день годовщины расстрелов выйдут на Майдан и станут на колени и попросят прощение у людей которые их отбросов сделали свободными и молятся не переставая 
Alex906
Понятно что люди как бы имеют право ошибаться но в данном случае нечисть из Донбасса что шла против людей на Майдан за чебурек плюс пиво а потом воевала против Украины за ДНР поняла что не вышло и пытается в Киев перебраться и затесаться среди людей .Это не ошибки .это вата .у них.нет убеждений .