Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
08.02.2023 19:15 – FT 2 : 2
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Франція
| Оновлено 08 лютого 2023, 19:12
663
0

Ліон – Лілль. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Франції

Поєдинок відбудеться 8 лютого о 19:15 за Києвом

| Оновлено 08 лютого 2023, 19:12
663
0
Ліон – Лілль. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

8 лютого на "Парк Олімпік Ліоннез" пройде матч 1/8 фіналу кубка Франції, в якому "Ліон" зустрінеться з "Ліллем". Старт поєдинку заплановано на 18:15 за європейським часом.

Ліон

Клуб чудово пам'ятає той свій "золотий" період, коли вдалося домінувати у французькому футболі. Ні, ексцентричний Жан-Мішель Ола чудово розуміє, що кидати виклик ПСЖ зараз не вдасться. Але він, і численні вболівальники, хочуть бачити "ткачів" нарешті в Лізі чемпіонів. Ось тільки ставка на Петера Боса була провальною, і дивно, що нідерландця не звільнили ще влітку після падіння за підсумками минулого сезону на 8-е місце. Втім, і за нинішнього наставника, Лорана Блана, що прийшов уже по ходу розіграшу, не все виходить. Виграваючи у маловідомих супротивників у кубку, гранд розпочав січень з 1-го очка у 3-х турах Ліги 1, і лише скромний "Аяччо" вдалося обіграти. Із "Брестом" удома знову були лише 0:0, але "Труа" в гостях зуміли обіграти 3:1.

Лілль

Команда стала поки що останньою, хто успішно кинув виклик ПСЖ та зміг залишити столичний гранд без чемпіонського титулу. Примітно, що тренер, який досяг цього, зараз працює якраз у Парижі. Вже без Гальтьє "доги" провели суперечливий, і невдалий як мінімум у розрізі Ліги 1 минулий сезон. А нинішнього грають уже під керівництвом Паулу Фонсеки. Не можна сказати, що португальський фахівець, який попрацював із "Шахтарем" та "Ромою", у Франції повністю виправдовує очікування. Зиму хоча б клуб почав із непоганої безпрограшної серії, але її обірвали 0:1 у Ніцці. Але потім знову почали набирати обертів. Спочатку з "Клермоном" вдома обмежилися нульовою нічиєю. Проте далі були 3:1 на полі "Ренна".

Статистика особистих зустрічей

"Лілль" з початку 2017 року не програвав очні зустрічі. І лише в жовтні "Ліон", який набрав тоді форму, виграв завдяки єдиному голу Ляказетта.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що більше шансів має "Ліон", який грає на своєму полі. Але обидва клуби часто грають відверто слабко. Так що обмежимося пропозицією у вигляді "тотал менше 2,5 голів" з коефіцієнтом - 1,94 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.12
  • 3.56
  • 3.38
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.