Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 лютого 2023, 15:10
27113
27

Поттер – на вихід? Новим тренером Мудрика може стати Зідан

За даними журналіста, «Челсі» запропонував спеціалісту 50 мільйонів євро

| Оновлено 06 лютого 2023, 15:10
27113
27
Поттер – на вихід? Новим тренером Мудрика може стати Зідан
Getty Images/Global Images Ukraine. Зінедін Зідан

Зірковий французький тренер Зінедін Зідан може очолити лондонський «Челсі», в якому виступає український вінгер Михайло Мудрик.

Іспанський журналіст Едуардо Інда у своєму щотижневому виступі на «El Chiringuito» заявив, що «Челсі» запропонував Зідану 50 мільйонів євро на рік.

Якщо операцію буде здійснено, то Зідан стане найоплачуванішим тренером у світі, випередивши Дієго Сімеоне, який отримує близько 40 мільйонів євро на рік у мадридському «Атлетіко».

Наразі «сині» знаходяться на 9-му місці в таблиці АПЛ. Головним тренером лондонського клубу є Грем Поттер. За останні 15 матчів «пенсіонери» виграли лише 4 поєдинки.

Зідан з літа 2021 перебуває без роботи після другого відходу з мадридського «Реала». З «галактикос» Зізу тричі поспіль перемагав у Лізі чемпіонів.

Джерело El Chiringuito
Оцініть матеріал
(193)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Зідан? Челсі ( і не тільки, а любий інший клуб чи збірна) для Зідана буде льодяним душем. І шансів зазнати повного фіаско у нього в три-чотири рази більше ніж успіху, а в Челсі тим більше. В Челсі треба будувати команду а не збирати вершки. 
samir_d
Це дуже поганий варіант. Це не той тренер, який поставить команді гру.
Spaceman
Всьо, капець Челсі..
Alex906
У хозяев Челси а это богатые люди немного неправильное представление о футболе .Они полагают что если скупить звёзд то это определит результат И получается мент 5 человека игру а никакого усиления .при этом обиженные игроки вроде Обамеяега не вмещаются в заявку лиги чемпионов .Кстати человек с неизвестной фамилией вышел на левый фланг на замену Мудрику так он показал уровень намного выше чем у Мудрика .разве что нет такой скорости а по пониманию.игры на краю на порядок выше 
Barry
Амбиции Зизу - тренировать сборную Франции, а не середняка АПЛ. 
Yura Юрий
Еще немного и в Ливер может пойти
Gargantua
глупо менять тренера не дав ему провести межсезонье.
Тем более сезон все равно потерян. надо лепить новую команду. материал есть, нужен только форвард.
Vytas Meskauskas
Зидан вообще не тренер, он выигрывал только потому что команда была топ, как только пошли проблемы он ни чего не смог выровнять . Возмет 50 лимонов и снова не перерыв
bzzzzzz
думаю зидан будет искать чтото готовенькое. зачем ему этот геморой с челси пусть даже за такие бабки
luceorius
 Щоб десь перечекати поки Дешам звільнить місце у збірній Франції,  "Челсі"- не варіант, звідти можуть виперти  набагато раніше.
alex55
не будет его в Челси. он не самоубийца. где он будет играть с Челси в следующем сезоне???
Trollface
Гарри на выход. 
Виктор Пятница
 Француз далеко не дурень - Він проаналізуе спочатку, а вже потім робе висновки, Тим паче Зидан упакован більш чим 120 млн дол, Ауди квадро Rs 3 sportback TFSI за 63, 310 евро Повний пріводом 🏀Йому на Челсі  По барабану 😊
Old  Т
Вот сейчас всё бросит и пойдёт. Всё равно в кубки УЕФА уже не пролезть, потому что много взрывов из прошлого в лице Ньюкасла, Фулема, Брайтона, из которого не надо было тикать.  А может поменяется местами с Де Дзерби?
Умник
Зидан слишком умен для Челси.
Тарік1994
Мені здається для Мудрика це було б ідеально, Зідан це тренер, який не заважає атакуючим гравцям важкими тактичними завданнями та додатковою роботою