Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 лютого 2023, 15:53
4443
5

Приїхала легенда. У таборі Металіста 1925 з'явився Клейтон Шав'єр

Бразилець прилетів на зборі команди у Туреччині

| Оновлено 05 лютого 2023, 15:53
4443
5
Приїхала легенда. У таборі Металіста 1925 з'явився Клейтон Шав'єр
ФК Металіст 1925. Клейтон Шав'єр

У тренувальному таборі харківського «Металіста 1925» з'явився 39-річний колишній півзахисник Клейтон Шав'єр. Про це повідомила прес-служба харківського клубу, опублікувавши фотографії бразильця, одягненого в екіпірування колективу.

«До табору «Металіста 1925» у Сіде приєднався улюбленець харківських уболівальників, друг та партнер нашого клубу – Клейтон Шав'єр», – сказано у повідомленні «Металіста 1925».

Клейтон Шав'єр, як відомо, з 2010 до 2015 року захищав кольори харківського футбольного клубу «Металіст» і залишився у пам’яті одним із легендарних виконавців команди, яку очолював на той час Мирон Маркевич.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viacheslav Fedak
Так...був час!Здається,Команди рівня Ярославського-Маркевіча-Краснікова у Харкові довго ще не буде.(чи буде взагалі колись)Хлопці підняли планку,що зараз на гру харківських клубів дивитися без сліз неможливо.Що чекає Металіст взагалі не відомо,а М 1925 більш-менш стабільним виглядає.
Злий Глобинець
Дивно. Клейтон Шав'єр грав у "Металісті", а приїхав у гості до команди-клона. Хоча у справжнього Металіста справи зараз ідуть не кращим чином, але ж це не привід підтримувати зовсім іншу команду (яка, власне, сама заявила, що не має нічого спільного з брендом справжнього жовто-блакитного МХ).