Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 лютого 2023, 21:20
1051
0

Верона – Лаціо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 6 лютого о 19:30 за Києвом

| Оновлено 06 лютого 2023, 21:20
1051
0
Верона – Лаціо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 лютого на "Марк Антоніо Бентегоді" пройде матч 21 туру Серії А, в якому "Верона" зустрінеться з "Лаціо". Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Верона

Клуб намагається провернути той же сценарій, що був нею успішно реалізований у 2021/2022. Тоді, влітку відпустивши тренера, який успішно попрацював тут, Івана Юрича, клуб спочатку не вгадав з його наступником. Але врятував чемпіонат, оперативно призначивши Тудора. Поки що все повторюється, хай не у всіх деталях. Знову в міжсезоння йде хорват, знову його наступник провалюється і розплачується швидкою відставкою. Але й за Боккетті не було ніякого поліпшення. Із застереженням: до паузи на чемпіонат світу. Перерву Сальваторе зі своїми підопічними провів, схоже, чудово. "Мастіфи" перетворилися і знову відростили чималі зуби. Досить сказати, що із 5 зимових матчів програно лише 1, лише "Інтеру". При цьому з "Торіно" та "Удінезе" були нічиї і, головне, на своєму полі з ідентичним рахунком, 2:0, були обіграні "Кремонезе" та "Лечче". Поки що "Еллас" у зоні вильоту, на 18-й позиції, але вже не виглядає безнадійно.

Лаціо

Команда отримує зараз оптимальну ситуацію. "Ювентус" явно шокований покараннями, які обрушилися на нього - хоча чекали скептики та суворіших санкцій. Більше того, взимку у піке пішов чинний чемпіон, "Мілан". Таким чином, зростають ставки на підйом у топ-4, зону Ліги чемпіонів. Щоправда, і самі підопічні Мауріціо Саррі не завжди є стабільними. Після паузи вони набрали лише 1 очко у поєдинках з "Лечче" та "Емполі". Начебто потім набрали форму "орли", видали низку перемог, у тому числі 4:0 з "россонері". Але відразу після цього на своєму полі обмежилися лише 1:1 зі скромною "Фіорентиною". У Кубку "Ювентусу" взагалі програли, нехай і 0:1.

Статистика особистих зустрічей

У 4-х останніх поєдинках у "Лаціо" 2 перемоги за 1 поразки. У вересні він удома оформив 2:0 із "Вероною".

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей. Але "Верона" взимку додала, тому варто використовувати парі на "тотал більше 2,5 голів" з коефіцієнтом - 2,08 за Parimatch.

Parimatch
  • 3.82
  • 3.62
  • 2.09
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.