Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 лютого 2023, 22:17
843
0

Монца – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 6 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 06 лютого 2023, 22:17
843
0
Монца – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 лютого на "Бріантео" пройде матч 21 туру Серії А, в якому "Монца" зустрінеться з "Сампдорією". Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Монца

Клуб засновано понад 110 років тому. Але, швидше за все, він так і бовтався б на межі напіваматорського футболу, якби на команду з передмістя рідного Мілана не звернув увагу Берлусконі, який засумував за "грою мільйонів". Сільвіо не без проблем (піднялися через плей-оф, з 4-го місця), але лише за 4 роки підняв своє нове дітище з 3-го дивізіону до еліти. Наразі "біло-червоні" дебютують у Кальчо. Спочатку мало що виходило, але допоміг традиційний крок у вигляді тренерської рокіровки. Палладіно, який не має досвіду, швидше за все, розглядався як "в.о.", але з ним почав новачок Серії А давати стабільно добрі результати. І не зменшує обертів і після паузи, взимку. Чого варті 2:0 з "Ювентусом" у Турині минулого туру. Це 2-й успіх "Монци" зі "Старою Синьйорою" та 7-ма перемога. Загалом після 20 матчів набрано вже 25 очок, а серія без поразок досягла в чемпіонаті 6 турів поспіль.

Сампдорія

Команда і минулого сезону не виблискувала. Але зараз про ті результати залишається лише ностальгувати. І, за великим рахунком, готуватися до повернення до Серії В. Нічого не вийшло на старті у Марко Джампаоло, який був звільнений уже в жовтні. Але і Деян Станкович, що змінив його, до ладу не покращив гру. Остання надія була на те, що під час затяжної перерви у Генуї проведуть повномасштабну роботу над помилками. І справді, клуб розпочав зимовий відрізок із довгоочікуваної перемоги, причому виїзної - 2:1 із "Сассуоло". Але потім взагалі не вийшло нічого. З урахуванням вильоту з кубка, "Самп" програв усі 5 наступних матчів, причому ще й не забили в них жодного м'яча.

Статистика особистих зустрічей

Клуби активно грали на стику століть, і тоді сильнішою була "Сампдорія". Але, вийшовши до Серії А, "Монца" вже у жовтні розгромила старожила на виїзді 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори припускають, що дебютант не зможе повторити великий рахунок осіннього поєдинку. Але "Монца" має знову перемогти з коефіцієнтом - 1,85 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.81
  • 3.70
  • 5.15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.