Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 лютого 2023, 21:40
1092
2

Барселона – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Гості втратили обличчя, але все ще дуже небезпечні

| Оновлено 05 лютого 2023, 21:40
1092
2
Барселона – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 5 лютого, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч двадцятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонська «Барселона» та андалузька «Севілья». Стартовий свисток арбітра Хосе Марії Санчеса Мартінеса з Лорки пролунає о 22:00 за київським часом.

Барселона


Цього сезону каталонська «Барселона» має перед собою достатньо викликів для того, щоб вважати цей рік справді складним. І в чомусь команда Хаві справді досягає успіхів, а в чомусь, як, наприклад, у Лізі чемпіонів УЄФА, пізнає невдачі – загалом живе звичайним життям футбольного клубу на шляху до колишньої величі. Очевидно, що майбутній «передчасний фінал» у попередньому раунді плей-оф Ліги Європи проти англійського «Манчестер Юнайтед» уболівальники «блаугранас» сприймають як одну з головних подій кінця зимового періоду, однак у тій же Ла Лізі «Барса» має чудову нагоду зміцнити своє лідерство, що зробить весняний період ще більш романтичним для її футболістів.

У чемпіонських перегонах проти мадридського «Реала» команда Хаві лідирує з відривом у п'ять очок, що на настільки високому рівні не можна вважати безпечною дистанцією. І нехай жодна з команд позаду безпосередньо не загрожує позиціям каталонського клубу, проте будь-яка втрата очок у підсумку відкриває можливість для чинних чемпіонів скоротити відставання. Саме тому особливу увагу в поточній кампанії Хаві приділяє побудові гри в обороні. «Барселона» в цьому плані видається суперуспішним колективом, оскільки до екватора національної першості підійшла всього з сімома пропущеними м'ячами. Найближчий конкурент, наприклад, пропускав більш аніж удвічі частіше («Реал», 16 голів). Очевидно, що в майбутньому складному відрізку сезону з двома матчами проти «Реала»: у чемпіонаті та Кубку Короля, іграми проти «Юнайтед» та виїздом до «Вільярреалу» «блаугранас» доводиться шукати найменшого фундаменту для ривка.

Севілья


Наступним суперником «Барселони» у матчах чемпіонату стане один із найзагадковіших колективів країни цього сезону. Силу андалузької «Севільї» знають далеко за межами Іспанії завдяки успіхам команди в єврокубках, проте цього року, як і, швидше за все, наступного, про міжнародні баталії «нервіонцям» зайвий раз замислюватися не варто. Вони все ще ведуть підготовку до матчів плей-оф Ліги Європи проти нідерландського «ПСВ», але краще зайвий раз поглядали б до турнірної таблиці. Звичайно, під керівництвом аргентинського фахівця Хорхе Сампаолі «Севілья» поступово повертає втрачені позиції, проте шлях із 13 рядка до зони єврокубків має бути ще дуже довгим.

Середні показники за кількістю забитих і пропущених м'ячів, за далеко не посереднього набору виконавців, підштовхують на думку про глобальні проблеми з настроєм у команді. Очевидно, що в цьому плані справи пішли вгору, коли «Севілья» у двох попередніх турах обіграла всуху «Кадіс» (1:0) та «Ельче» (3:0), але навіть такі результати не дозволили їй досягти позитивного балансу голів. Більше того, ці дві перемоги складають трохи менше половини від загальної кількості успіхів команди у поточній кампанії, що лише є підтвердженням важкого старту. Календар андалузців найближчим часом, окрім майбутньої гри, дозволяє задуматись про велику кількість очок, але для гучної авантюри також є простір.

Орієнтовні склади


«Барселона»: тер Штеген – Бальде, Араухо, Крістенсен, Кунде – де Йонг, Бускетс, Педрі – Гаві, Левандовськи, Рафінья.

«Севілья»: Буну – Акунья, Ньянзу, Гудель, Монтьєль – Ракітич, Ділейні – Ламела, Торрес, Хордан – Ен-Несірі.

Не зіграють: Дембеле – Дмитрович, Корона, Маркао, Навас, Гомес, Теллес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команда Хаві знову прийде до успіху. Нашою ставкою буде позиція – «Барселони» переможе і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.08 за лінією Parimatch.

5 лютого, неділя

«Барселона» – «Севілья»
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.32
  • 5.50
  • 10.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чорноморець залишили ще два гравці
Футбол | 26 червня 2024, 13:28 1
Чорноморець залишили ще два гравці

Нинішнього літа одесити потерпають від кадрових змін

Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа
Бокс | 26 червня 2024, 06:15 22
Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа

Олександр записав відеозвернення і чекає на поєдинок Ентоні та Даніеля

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex906
Очень сомнительно что Севилья возьмёт очки 
Remark
Тут как по мне ТБ через ОЗ, итог ровно 2-1.