Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 05 лютого 2023, 21:49
1230
1

Інтер – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Суперники зустрічаються вдруге за два тижні

| Оновлено 05 лютого 2023, 21:49
1230
1
Інтер – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

5 лютого у топ-матчі чемпіонату Італії зустрінуться історичні суперники Інтер та Мілан, які зіграють між собою вдруге за останні два тижні.

Інтер

Не можна сказати, що Інтер зараз знаходиться в ідеальній формі, але поки що команда Сімоне Індзагі виглядає єдиним реальним конкурентом для Наполі в битві за титул. 2023 рік для Інтера складається непогано, адже вже є трофей - Суперкубок Італії. Наприкінці січня вдалося впевнено обіграти саме Мілан і завоювати Суперкубок другий рік поспіль.

Щоправда, після цього сталася несподівана домашня поразка від середняка Емполі. Мабуть, далася взнаки втома після перельоту до Саудівської Аравії, але це дозволило Наполі збільшити відрив до 13 очок. Дуже багато. Після цієї невдачі Інтер обіграв Кремонезе та Аталанту, а тепер спробує знову здолати Мілан. Команді Індзагі точно не можна втрачати очки, щоб зберегти інтригу у чемпіонських перегонах.

А для збереження цієї інтриги наставнику доступний повний склад. Після дискваліфікацій повернулися Стефан де Врей та Ніколо Барелла, а Марсело Брозович відновився після травми. Чекають в основі і досвідченого захисника Мілана Шкріньяра, який у січні хотів перебратися до ПСЖ, але змушений залишитись у команді до кінця сезону.

Мілан

А ось у чинного чемпіона справи у 2023 році поки що складаються не дуже. У першому матчі року команда обіграла Салернітану, а після цього не може перемогти у шести поспіль зустрічах. Наразі команда Стефано Пьолі перебуває на серії з трьох поразок, а у двох останніх зустрічах Серії A Мілан пропустив 9 голів: 0:4 з Лаціо та 2:5 з Сассуоло.

Поки що команда ділить з Аталантою 4-е місце, але якби не очковий штраф для Ювентуса, то чемпіону з такою формою було б складно розраховувати на топ-4 і повернення до Ліги чемпіонів. Можливо, успішний матч з Інтером зможе повернути вогонь у гравців.

Мілану в дербі не допоможуть воротар Майк Меньян, захисник Фікайо Томорі та хавбек Ісмаель Беннасер. Крім того, після травми продовжує відновлюватись Златан Ібрагімович.

У такому поєдинку може статися все, але наразі Інтер виглядає фаворитом протистояння зі ставкою 2.00 за лінією Parimatch.

Інтер: Онана, Шкріньяр, Ачербі, Бастоні, Дарміан, Барелла, Мхітарян, Чалханоглу, Дімарко, Лаутаро, Джеко

Мілан: Татарушану, Калабрія, Калулу, К'яєр, Ернандес, Тоналі, Побега, Круніч, Салемакерс, Леау, Жиру

5 лютого, неділя

Інтер - Мілан
Мілан. Старт о 21:45
ТВ-трансляція – сервіс Megogo
Суддя: Давіде Масса
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 2.00
  • 3.50
  • 3.95
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.04
  • 3.58
  • 4.06
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Вывеска заманчивая, поэтому что-то прогнозировать очень опасно. Но все же осмелюсь предположить, что ничьи не будет и будет ТБ мячей в матче (почему-то думаю, что будет ровно 3 гола с голом в первом тайме. Типа 3-0 или 2-1).