Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 лютого 2023, 16:05
3066
5

Динамо Київ – Уніря Деж. Прогноз і анонс на товариський матч

Двоє суперників відмовилися, третій – погодився, але який його рівень?

| Оновлено 03 лютого 2023, 16:05
3066
5
Динамо Київ – Уніря Деж. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Динамо Київ

У п'ятницю, 3 лютого, в Анталії на стадіоні «Mardan Sports Complex» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють київське «Динамо» та румунська «Уніря» з міста Деж. Стартовий свисток рефері прозвучить о 16:00 за київським часом.

Динамо Київ


Колектив Мірчі Луческу старанно працює на зимових зборах задля якісної підготовки до відновлення чемпіонату України. Утім, побачити іншу реакцію київського «Динамо» на його поточне становище у турнірній таблиці було б справді несподівано. Навіть більш несподівано, аніж побачити від «біло-синіх» відсутність забитих м'ячів у двох стартових контрольних поєдинках проти віденського «Рапіда» (0:4) та словенського «Марибора» (0:2). Трохи кращою ситуація в цьому плані стала під час гри проти австрійської «Аустрії» з міста Лустенау (2:2), але в тій грі столичний колектив пропустив спочатку двічі до перерви, лише після чого почав прокидатися.

Очевидно, що з наближенням до фінальної межі зимової підготовки «Динамо» має грати дедалі впевненіше в контрольних поєдинках, аби дати хоч якусь упевненість своїм уболівальникам. Два лідери команди зразка першої частини сезону, захисник Ілля Забарний та півзахисник Віктор Циганков, більше не є частиною колективу Луческу, і для кожного з них уже є гравці на заміну. Добре, у «біло-синіх» чудово працює клубна академія, а румунський наставник добре знає, як підвести юних футболістів до стартового складу навіть на найвідповідальніші позиції.

Уніря Деж


Швидше за все, саме зв'язки головного тренера з командами з його батьківщини і дозволили «Динамо» не залишитися без контрольної гри цього дня. Болгарський «Лудогорець», проти якого нещодавно провів яскравий матч донецький «Шахтар» (2:2), першим відмовився зіграти проти киян через кадрові проблеми в своєму складі. Замість «зелених» «Динамо» мало зіграти проти регіональних сусідів – житомирського «Полісся», яке дуже хоче пробитися до УПЛ. Однак і тут плани були зруйновані в останній момент – представники Першої ліги підхопили якусь інфекцію.

І тут на допомогу «біло-синім» прийшов досить екзотичний суперник – румунський футбольний клуб «Уніря» з міста Деж, який веде свою історію ось уже 102 роки, проте у наших широтах про нього навряд чи хтось колись чув. Представники Другої ліги Румунії відносно недавно працюють у Туреччині на зборах, хоча зібралися на батьківщині після різдвяних та новорічних свят ще в середині січня. За цей час їм удалось зіграти дві товариські ігри проти співвітчизників із «Глорії 2018» (4:1) та «КСМ Сату-Маре» (4:3), що також навряд чи може нам щось сказати про силу майбутнього суперника.

Склад «Унірі» дуже молодий – лише одному футболісту, півзахиснику Флоріну Блажу, виповнилося 27 років, і при цьому за клуб виступають вихованці академії «Клужа» – більш знайомого нам колективу. Що ж до лідерів обойми 32-річного румунського наставника Драгоша Мілітару, то тут можна виділити центрального захисника Міхая Керекі, а також півзахисників Аліна Бурдеца та Ангело Коціана разом із форвардом Александру Попом. До речі, гравців із прізвищем Поп у майбутнього суперника «Динамо» аж троє в складі.

Орієнтовні склади


«Динамо» Київ: Нещерет – Дубінчак, Сирота, Бурда, Караваєв – Шепелєв, Сидорчук, Лонвейк – Діалло, Пономаренко, Волошин.

«Уніря» Деж: Чиндріш – Мафтей, Бута, Гиц – Блай, Бурдец, Ад. Поп – Матіш, Ан. Поп, Ал. Поп.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Мірчі Луческу легко переможе. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Динамо» Київ (-2) з коефіцієнтом 1.85 за лінією Parimatch.

3 лютого, п'ятниця

«Динамо» Київ – «Уніря» Деж
Анталія. «Mardan Sports Complex». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – YouTube-канал «Динамо» Київ
ДИНАМО КИЇВ – УНІРЯ ДЕЖ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.10
  • 8.20
  • 13.00
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок
Футбол | 29 березня 2024, 12:22 5
Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок

Клуб звинуватила спочатку англійська Прем'єр-ліга, а потім і англійська Футбольна ліга…

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу
Бокс | 29 березня 2024, 01:57 0
Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу

Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона перед боєм проти Олександра Усика

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Що це кияни вирішили знайти собі такого слабкого спаринг-партнера? Аж із другої ліги Румунії. От мене цікавить таке питання - чому наші команди навіть зараз, під час війни, не грають товариські матчі між собою? Провели б Шахтар, Дніпро-1, Динамо та ще хтось (Кривбас, Олександрія, Мх1925) ряд товариських міні-турнірів між собою, і було б добре, і нашим глядачам цікаво, і до єврокубків би гідно підготувалися.