Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 03 лютого 2023, 21:11
873
1

Аугсбург – Байєр. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 3 лютого о 21:30 за Києвом

| Оновлено 03 лютого 2023, 21:11
873
1
Аугсбург – Байєр. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

3 лютого на "ВВК Арена" пройде матч 19-го туру Бундесліги 1, у якому "Аугсбург" зустрінеться з "Байєром". Старт поєдинку заплановано на 20:30 за європейським часом.

Аугсбург

Команда незабаром після підйому до вищого дивізіону Німеччини змогла раз пробитися до Ліги Європи. Але за наступні роки всі вже змогли переконатися, що реальний рівень "фугерів" у тому, що вони бовтаються над зоною вильоту. Так було і минулого сезону, коли вони фінішували на 14-й позиції. Причому набрала на 2 очки більше, ніж рік тому, але закінчили на 13-му місці. Очевидно, що керівництво проекту хоче досягти більшого, і влітку новим наставником був призначений Енріко Масен. Поки що нічого якісно не змінилося: поразок більше, ніж перемог, і клуб так само бовтається нижче екватора. Щоправда, вже після паузи взимку "Аугсбург" непоганий. Він тричі зрівнював рахунок у Дортмунді, але у підсумку поступився "Боруссії" 3:4. Натомість удома мінімально обіграли "Менхенгладбах". Тільки з "Фрайбургом" до ладу не було шансів, поступилися 1:3.

Байєр

Клуб за підсумками минулого сезону піднявся на 3 місце, причому на ньому досить стабільно провів той розіграш. Адже до цього кілька разів не міг кваліфікуватися до Ліги чемпіонів. Втім, уже на початку осені "аспіринники" провалилися настільки, що недавнього героя, Георардо Сеоане, звільнили без жалю. Але його наступник, Хабі Алонсо, почав демонструвати ККД лише у листопаді (хіба що можна відзначити 3-тє місце у групі Ліги Чемпіонів, яке виграли у "Атлетіко"). Головне, що представник Леверкузена зміг продовжити серію перемог і після поновлення розіграшу вже в січні. Спочатку було виграно перестрілку в Менхенгладбаху у "Боруссії", після чого впевнено виграли у "Бохума", 2:0. Ось тільки потім з таким самим рахунком поступилися "Дортмунду" вдома.

Статистика особистих зустрічей

"Байєр" жодного разу не програвав "Аугсбургу", хоча грав із ним із 2008-го року регулярно. Але у серпні "фугери" оформили 2:1 у Леверкузені.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. "Байєр" в цілому взимку виглядає гідно, тому рекомендуємо ставити на його перемогу з коефіцієнтом - 1,78 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,34
  • 4,12
  • 1,84
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Байер ИТБ 1. Думаю, тут гол в первом и на этом итог 0-1.