Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 лютого 2023, 10:52
2448
22

У Коломойського СБУ та БЕБ проводять обшук

До бізнесмена прийшли правоохоронці

| Оновлено 01 лютого 2023, 10:52
2448
22
У Коломойського СБУ та БЕБ проводять обшук
Twitter. Ігор Коломойський

Представники Служби безпеки України, а також Бюро економічної безпеки України з ранку середи, 1 лютого, проводять обшук будинку, який належить українському бізнесмену, експрезиденту дніпропетровського «Дніпра», а нині неофіційному власнику клубу «Дніпро-1» Ігорю Коломойському. Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Інсайдер стверджує, що обшук проводиться у рамках розслідування махінацій у структурах «Укртатнафти» та «Укрнафти». Йдеться про справу щодо розтрати нафтопродуктів на суму 40 млрд гривень та ухилення від сплати митних платежів.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

ВІДЕО. 12 років тому був забитий один з найнезвичайніших голів історії АПЛ
Футбол | 03 травня 2024, 01:59 0
ВІДЕО. 12 років тому був забитий один з найнезвичайніших голів історії АПЛ

2 травня 2012 року Папісс Сіссе неймовірним ударом у дотик перекинув Петра Чеха

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex906
Имитация .Договорняк .
Хутин Пуйло
Все погоджено з бубочкой, може не хвилюватись
Alex906
Арахамия самый матерый коррупционер с Гетманцевым на таможне объявляет что весной будут посадки .вы верите что он сам будет себя садить или стрелять в себя ? Чисто как обычно найдут лохов типа Стерненко или гео лерос и преподнесут как самых ярых коррупционеров 
GREEN DAY belokon
Красиво основное внимание отводят от укроборонпрома и Резникова. 
Alex906
Для того чтобы продемонстрировать Европе что будто началась серьезная борьба с коррупцией ежедневно проводятся обыски и показывает Зеленский что даже за святая святых лучшего друга Коломойского взялись .Актеры получили свои роли .отыграют .и забыли 
Nick.Grabowski
Комедійно-кримінальний багатосерійний серіал "Маріонетки та лакеї проводять обшуки у своїх кураторів". 
aleks8-48
У Коломойского всё отберут,может даже его посадят и Украина сразу начнёт процветать? Может быть разу упадут цены на всё, особенно на комуналку,как это не случилось после того,как у него отобрали Приват? Когда ИВК не трогали он единственный из олигархов в 2014м , когда ещё практически ВСУ имели жалкий вид,вооружил за свой счет военное сопротивление российской орде и на границе днепропетровской,донецкой и луганской областей остановил агрессора,возглавил Днепропетровскую администрацию и очистил её от титушек. Пророссийским силам в Украине это было,как ножом по сердцу и ИВК начали травить,а украинский оббыватель захлёбывался от счастья,что у олигарха отобрали банк ,а вместо хозяина появилась группа неизвестно кого и каждый старается урвать свой кусок.Приват превратился в этакое коллективное корыто. В следствии, ещё до войны цены взлетели и продолжают расти. Коль так получилось,что часть экономики страны в руках олигархов, то хозяин всегда больше даст ладу,чем колхоз. Только хозяин должен быть не такой,как Петя,для которого основная цель у власти только личное обгащение,а такие,как Ахметов и Коломойский у которых в руках не конфеты,а промышленность. Они,конечно,себя не обижают,но и о стране думают. Не нужно думать,что я пою оду олигархам,я просто понял, что без них страна превратится в колхоз,где процветает дивиз:-всё вокруг колхозное,всё вокруг моё.
Nick.Grabowski
Без підняття загального рівня освіти, правової грамотності та професіоналізму в суспільству - все це не більше ніж спектаклі для хом'ячків. Зe-лені актори з кварталу зробили серіал для людей, в якому відмовилися від кортежів, дач та критикували владу - а потім за 1 рік без проблем виграли вибори президента та в парламенту, по суті, де-факто отримавши монопольну владу в Україні. І це люди з гумористичного шоу без жодного досвіду державного управління навіть на рівні маленького міста чи району. 
Доки люди будуть цінувати гроші  більше ніж доброту, порядність та професіоналізм - доти такі як Коломойський, Суркіс, Ярославський та Ахметов будуть вважатися впливовими людьми.
А в чому професіонал Коломойський? Його хтось бачив в умовах професійної конкуренції? За що він відповідає в суспільстві? 
Якщо подивитися на бізнес-проекти пана Коломойського:
- Аеросвіт - банкрот
- Приватбанк - банкрот
- ФК Дніпро - банкрот
- МАУ - одна з найгірших авіакомпаній в світі
Цей персонаж "провалює" один бізнес за іншим. Але при цьому залишається мільярдером. Це нікого не дивує?
Те, що такі люди як Коломойський, Ахметов, Фірташ контролюють медіа та ЗМІ національного масштабу - це величезна небезпека для суспільства, його природнього розвитку та адекватного критичного мислення. 
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Пышненко
В США, Валерьевича, уже давно ждут, никак не дождутся. Его, вроде бы, как бы лишили гражданства (могу ошибаться). Там надежные тюрьмы и нет продажных судеек. Так почему бы не пойти навстречу дяде Сему, и не отдать, прохвоста, как дань глубокому партнерству.
Злий Глобинець
Видно стратегічні партнери таки добряче "прищемили хвоста" чинній владі. Логіка тут зрозуміла: чому ми маємо утримувати Україну за рахунок своїх платників податків, якщо у вас у самих є величезні резерви, де взяти гроші?
olex.mykhailov
Так його ж вроді позбавили громадянства України?