Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 лютого 2023, 20:43
2214
2

Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 2 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 02 лютого 2023, 20:43
2214
2
Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 лютого на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 17-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Валенсією». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Реал

Команда - діючий володар титулів у Прімері та Лізі чемпіонів. Щоправда, минулого сезону ще й Суперкубок брали. Але там не вдалося повторно взяти трофей: вийшовши у фінал міні-турніру, «вершкові» там поступилися «Барселоні». Крім того, вони і в Ла Лізі допустили кілька осічок, через що тепер столичний клуб перейшов із лідера до статусу переслідувача «синьо-гранатових». Але при цьому Карло Анчелотті зміг здобути зі своїми підопічними кілька яскравих перемог. Спочатку було взято реванш у «Вільярреалу» за поразку у чемпіонаті – його перемогли на виїзді 3:2 у кубковому форматі. Потім були виїзні 2:0 із «Атлетіком» у Більбао. А тиждень тому, знову в Копі дель Рей, сталися 3:1 у дербі з «Атлетіко». Але після цього зустріч із «Сосьєдадом» закінчилася нульовою нічиєю.

Валенсія

Клуб провів суперечливу осінь. Але там ще можна було щось списувати на те, що Гаттузо тільки-но прибув до Іспанії і освоювався на новому місці. Та й статистика була не найкраща, але непогана, яка залишала надії на подальший прогрес. Але взимку «кажани» почали відверто втрачати свій потенціал. Так, вдалося дотягнути в Суперкубку до серії пенальті з «Реалом» - але все одно поступилися там. Ну, а після домашніх 1:3 у Копі дель Рей «Атлетіку» на «Местальї» вболівальники висловлювали свої претензії і італійському тренеру, і власнику, Пітеру Ліму - того і так давно не любили. У Прімері «лос чес» не могли виграти після перерви. Спочатку вони програли «Вільярреалу» і навіть «Кадісу», після чого обмежилися домашньою нічиєю з новачком, "Альмерією", 2:2. Після цього 0:1 із «Вальядолідом» вже й не здивували.

Статистика особистих зустрічей

До згаданої нічиєї в Суперкубку «Реал» мав 3 перемоги поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що Гаттузо щось протиставить Анчелотті цього разу. Ставимо на перемогу "Реала" при форі «-1» з коефіцієнтом - 1,75 за Parimatch.

Parimatch
  • 1,43
  • 5,25
  • 8,10
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Реал 1 забьет точно, поэтому Реал ИТБ 1 в матче. Думаю 2-1 или 3-0 итог.
Злий Глобинець
Як Реал гратиме сьогодні і 5 лютого, якщо вони грають на клубному ЧС? Чи різними складами - один там, другий тут? (жартую)