Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 02 лютого 2023, 20:43
1282
1

Ювентус – Лаціо. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії

Поєдинок відбудеться 2 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 02 лютого 2023, 20:43
1282
1
Ювентус – Лаціо. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 лютого на «Альянц Стедіум» пройде матч 1/4 фіналу Кубка Італії, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Лаціо». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ювентус

Клуб стикається з дедалі більшими проблемами. Вже не факт, що вдасться обмежитись 15-очковим штрафом, що вже накладено. Символічно, що букмекери не приймають більше ставки на тему можливого вильоту гранду до Серії В. А низка гравців «Старої Синьйори», як діючі, так і колишні, можуть отримати «бан» на місяць, а то й більше, на ігри – і кого тоді випускати на полі Аллегрі? І так атмосфера, на думку Массіміліано, дається взнаки. Тут і 1:5 з важливим конкурентом, «Наполі», і 3:3 вдома з «Аталантою» з грубою помилкою традиційно надійного Щесни. Але далі були зовсім 0:2 з «Монцею», причому на своєму полі. Такий результат із дебютантом точно нічим не пояснити.

Лаціо

Команда отримала свою вигоду від проблем «Ювентуса» - як і все, що претендують не на «скудетто» (Саррі нещодавно казав, що про титул у Римі можуть лише мріяти), але на місце в квартеті Ліги чемпіонів. Але все одно конкуренція досить щільна, і претендентів вистачає на чолі з вічним ворогом «Ромою». Потрібно лише перемагати у Серії А, а виходить не завжди. Зимовий відрізок починався невдало: безвольна поразка новачкові, «Лечче», тільки нічия на своєму полі з «Емполі», хоча з ним вели в рахунку 2:0 до 83 хвилини. Тільки в останні тижні вдалося додати, причому слідом за 2:0 на полі «Сассуоло» розгромили «Мілан», якому забили 4 м'ячі. Але після цього була лише нічия 1:1 із «Фіорентиною».

Статистика особистих зустрічей

«Ювентус» не програє ось уже 6 очних матчів поспіль. У тому числі восени, у листопаді, «Стара Синьйора» розгромила «Лаціо» у Турині 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори таки вважають фаворитом «Ювентус», який грає на своєму полі. Але при цьому Лаціо в останніх турах точно не гірше виглядає, а для Саррі показати тут результат принципово. Рекомендуємо ставити на те, що «орли» не програють в основний час з коефіцієнтом – 1,79 за Parimatch.

Parimatch
  • 2,19
  • 3,50
  • 3,64
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Тут гол в первом тайме должен быть. Я думаю, что Лацио забьет в первом.