Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 сiчня 2023, 15:56
1628
1

Шахтар – Лудогорець. Прогноз та анонс на товариський матч

«Гірники» намагатимуться вперше у 2023 році перемогти

| Оновлено 31 сiчня 2023, 15:56
1628
1
Шахтар – Лудогорець. Прогноз та анонс на товариський матч
ФК Шахтар Донецьк

У вівторок, 31 січня, донецький «Шахтар» на передсезонному зборі в Туреччині проведе третій товариський поєдинок. Суперником команди Ігора Йовічевіча стане болгарський клуб «Лудогорець». Гра розпочнеться о 16:30 за київським часом.

Шахтар

Донецький «Шахтар» на другому передсезонному зборі у Туреччині проведе третій товариський матч 2023 року. У двох попередніх поєдинках «гірники» залишилися без перемог, тому у протистоянні з болгарським «Лудогорцем» намагатимуться цю нестачу усунути.

У першому зимовому спарингу «Шахтар» з'ясував стосунки з віденською «Аустрією» і зазнав поразки з рахунком 1:2. Потім була зустріч зі словенським «Копером». Вона принесла результативну нічию – 2:2. Зауважимо, що в обох спарингах донеччани пропустили по два голи, а самі відзначилися по наростаючій: спочатку один раз, потім – два.

Згадаймо, що у турнірній таблиці УПЛ «Шахтар» за підсумками першої частини сезону-2022/2023 посідає друге місце, маючи 30 очок після 13 матчів. Наразі команда Йовічевіча готується насамперед до матчів плей-оф Ліги Європи з французьким «Ренном». 16 лютого команди у Варшаві проведуть першу гру 1/16 фіналу, а 23-го числа зіграють удруге вже у Франції.

Лудогорець

Болгарський клуб «Лудогорець» із Разграду у турнірній таблиці національного чемпіонату посідає друге місце. У 18 матчах він набрав 43 очки. Це на один пункт менше, ніж є у софійського ЦСКА, що йде першим.

Лідерство у чемпіонаті Болгарії «Лудогорець» втратив у заключному турі першої частини сезону. Він на своєму поїлі зіграв внічию 0:0 із «Левськи», тоді як столичні «армійці» здобули в гостях перемогу над «Чорно Море» – 2:0.

Під час поточної зимової підготовки «Лудогорець» провів чотири спаринги, в яких здобув дві перемоги при одній нічиїй та одній поразці. Спочатку він програв 1:2 німецькому «Ганноверу», а потім розійшовся миром із польським «Заглембе» – 2:2. А далі відбулися дві перемоги – 3:2 у грі з «Црвеною Звездою» з Белграда та 2:1 у матчі з «Динамо» з Тбілісі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому матчі його номінальні господарі – «гірники» Донецька – покажуть свій клас і здобуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.85 по лінії Parimatch.

31 січня, вівторок

Шахтар – Лудогорець
Туреччина. 16:30
ТБ-трансляція – YouTube-канал ФК «Шахтар» Донецьк
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.85
  • 3.90
  • 3.20
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Аргумент
Удачи Чемпион