Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 30 сiчня 2023, 19:38
599
0

Херсонський Дніпро дозаявив свого тренера у якості гравця

Руслан Борисенко повернеться на лід через 5 років

| Оновлено 30 сiчня 2023, 19:38
599
0
Херсонський Дніпро дозаявив свого тренера у якості гравця
ФХУ. Руслан Борисенко на тренерському містку

Херсонський «Дніпро», який на початку року посилився двома молодими форвардами Сергієм Стецюрою та Микитою Сидоренком, дозаявив до свого складу на позицію захисника… тренера - 40-річного Руслана Борисенка.

Асистент Олександра Бобкіна в «Дніпрі» та молодіжній збірній України Руслан Борисенко завершив активну ігрову кар'єру наприкінці 2017 року, але пішов за прикладом Артема Бондарєва з «Сокола», який по ходу нинішнього сезону змінив тренерський костюм на ігрову форму.

«Рішення про мою дозаявку було ухвалено колегіально – тренерським штабом та керівництвом «Дніпра», – коментує подію Руслан Борисенко. – Жодних особистих амбіцій я не переслідую, тому мета цієї дозаявки – збільшити «глибину» складу та допомогти хлопцям добитися єдиного командного завдання – виграти чемпіонство. Якщо знадобиться моя допомога чи перепочинок на фініші сезону, я готовий підмінити нашу молодь.

Коли відбудеться моє повернення на майданчик? Поки що не готовий сказати. Необхідно спершу приміряти свою ігрову форму, яку я не одягав з моменту закінчення кар'єри в 2017 році в Румунії, і почати повноцінно тренуватися».

Нагадаємо, що уродженець Чернігова Руслан Борисенко розпочинав свою кар'єру в київському «Соколі» та ХК «Київ» на стику тисячоліть, провів чотири сезони за океаном у лігах OHL, UHL, EJHL, виступав у росії, білорусі, у Латвії за «Металургс» Лієпая та «Латгале», у Казахстані за «Бейбарис», у Франції за «Мюлхауз» та у Румунії за «Прогим». У сезоні-2011/12 Руслан Віталійович виграв своє перше чемпіонство з донецьким «Донбасом», а через два роки повторив сходження на вершину чемпіонатів України у складі київського «Компаньйона». Також Борисенко по разу вигравав національну першість Латвії (2008 рік), Казахстану (2011) та другий дивізіон французької ліги (2017).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.