Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 30 сiчня 2023, 23:06
7851
17

Дружина Маліновського наїхала на ЗМІ через скандал з Русланом

Вогняний спіч Роксани Маліновської в Інстаграмі

| Оновлено 30 сiчня 2023, 23:06
7851
17
Дружина Маліновського наїхала на ЗМІ через скандал з Русланом
Instagram. Руслан і Роксана Маліновські

Дружина Руслана Маліновського Роксана у себе в Інстаграмі розкритикувала футбольні ЗМІ за роздування скандалу з обіймами з російським хавбеком «Монако» Алєксандром Головіним:

«Отож, у нас футбольні пабліки молодці, похайпувалися? Саме тому ми із Русланом їх ніколи не читаємо, не даємо інтерв’ю, не відповідаємо.

Життя і ваша робота тільки в цьому і полягають. Беріть приклад з таких журналістів, як Джанлука Ді Марціо чи Фабріціо Романо. Саме тому вони там, а ви тут в інстаграмних пабліках ворожите своїм же футболістам і розводите бруд серед населення, розпалюючи ненависть один до одного.

Кому даже цікаво – знайдіть краще відео цього моменту. А тим, що ви розводите бруд у коментарях, тільки допомагаєте паблікам пропіаритися за рахунок чужого імені».

Сам Маліновський вже встиг вибачитися перед українцями.

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Цікаво, а в чому полягають життя і робота Роксани Маліновської? Якщо вона взагалі знає, що таке робота. Ну, чоловік у неї є більш-менш відомим футболістом. А вона сама що у житті зробила? Вполювала жирного карася і тепер під його прикриттям вважає себе пупом землі? 
Євген Доніч
та пішла ти в сраку, не шановна! вже хто б казав про хайп на інших людях, але не соска чиє головне досягнення в житті на курорті підчепити перспективного
ALKOSruLKA
З Франції воно звичайно легше полеміку розводити і з каZапами обійматися...  а взагалі, як показує досвід дружини Колі Ширінки, сестри Рака і т.д. - жінкам краще не лізти у справи футболітів... 
Kovalchuk
Зовсім кончена, тварюка
samir_d
О, майн гад, як же я полюбляю, коли ці нікчемні невиховані пустушки починають відкривати свого рота, коли їх ніхто не питав. Вилазять попереду свого чоловіка (а також: батька, спонсора, турагента, та бога в кінці кінців - бо хто вона без нього?). Дуже погано для чоловіка, коли за нього говорить жінка. Та ще й не дуже розумні речі. Так втрачається обличчя. Також треба думати з ким ти обіймаєшся. Я припускаю, що у них там могли бути ще якісь більш ранні знайомства. Та й важко вихованій людині втриматись від обійм, якщо співрозмовник висловлює тобі підтримку (припускаю/сподіваюсь, що було так). Але зараз війна і треба поводитись зважено.
Владимир Копяк
Чувствуется, что нет школьного образования, уроки прогуливала с подружками, но в жизни пока фартит - денежных пацанов разводит на бабки...
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovalchuk
А чого мінісуєте, Вы ії підтримуєте
ALKOSruLKA
Малиновський  - з Житомира. Знайшов собі ботексну підстилку граючи за Севастополь - от і наслідок: " 
garik_trinity
Це ще що за голос з боку сортира? І чому Руслан досі її не приструнив?
Alex.P67
Там де є "что и как"  все є пусте і руське, що напряму відноситься до Руслана ...  
KIEWADIM
Еще раз подтверждающий факт, что бабе лучше молчать. Зачем Руслану прятаться за юбкой жены? Немного помусолили бы тему, да рассосалось бы само, а терь идет срач аля Ира Морозюк.
Soyer
ТП атакует 
AndiM
Дружина знаменитого українського футболіста Руслана Малиновського, який виступає за "Аталанту", Роксана Малиновська спровокувала скандал і бурю обурення в соціальних мережах своїми висловлюваннями про війну на Донбасі і про "дружбу" з Росією.
Спочатку дружина українського футболіста зробила перерепост, в якому зображені дві руки, що тягнуться одна до однієї. Руки змальовані в кольори прапорів Росії та України. Потім дівчині посипалися гнівні коментарі від підписників, одну з них Роксана опублікувала в сторіс, додавши свою відповідь.
Віталій Ткачук
Ця чума вже далеко не перший раз показує своє гниле нутро. І вона ще хоче виставити себе жертвою. 
AndiM
Рідна мова в нашій родині російська, адже ми говоримо російською. Чому дитина раптом повинна заговорити українською? Для Олівії друга рідна мова італійська, адже вона народилася тут і чує її кожен день", – написала Роксана в Instagram, відповідаючи на питання пiдписника, чи буде рідною українська мова для дитини, якщо батьки з України.
Serhiy Vyhryst
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил