Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 01 лютого 2023, 18:26
1101
1

Монпельє – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 1 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 01 лютого 2023, 18:26
1101
1
Монпельє – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

1 лютого на «Стад де ла Моссон» пройде матч 21-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Монпельє» зустрінеться з ПСЖ. Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Монпельє

Клуб пам'ятний своєю перемогою у Лізі 1 у сезоні 2011/2012. Втім, той «спалах» був разовим, і останнім часом стелею «паладинів» ставало місце нижче «екватора» підсумкової таблиці, але на комфортній дистанції від зони вильоту. Зараз поки що картина не є особливо оптимістичною для команди. І не дарма вже у жовтні змінили тренера, зробивши ставку на свого ж колишнього футболіста Ромена Піто. За нього, правда, теж замало успіхів. Чого вартий виліт із кубка після поразки маловідомому «По». У Лізі 1, щоправда, наприкінці грудня вдалося раптово перемогти «Лор'ян», ще й на виїзді. Але за цим пішли поразки, у тому числі були 1:6 на полі Ніцци. І лише з «Осером» вдалося зупинити цю серію – на виїзді перемогли за рахунок дубля Мавідіді.

ПСЖ

Команда зараз за великим рахунком зараз проводить те, що легендарний Лобановський називав «тренуванням з підвищеною відповідальністю». У Парижі марять перемогою в Лізі чемпіонів, але жереб знову знущається з французів: першим противником стане грізна «Баварія». На внутрішній арені ж якоїсь серйозної конкуренції немає. Примітно, що 2022-го року підопічні Гальтьє взагалі не програвали в Лізі 1, та й очки втрачали лише з «Монако» та «Реймсом», граючи з ними внічию. Ось після паузи валяння дурня оберталося вже для «парижан» «бубликами» – з «Лансом», «Ренном». Ну і що, хіба що оформлять титул парою тижнів пізніше, все одно Мбаппе та компанія недосяжні. Ось і з «Реймсом» не дотягнули до фінального свистка, пропустивши на 1:1 аж на 96 хвилині.

Статистика особистих зустрічей

«Монпельє» лише одного разу за 8 останніх матчів не програв столичному гранду, і то в кубку - але в результаті по пенальті все одно далі пішов ПСЖ. Торішнього серпня він розгромив «паладинів» 5:2.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу чемпіона. Але той взимку якийсь сонний, тож вартозупинитися на нейтральному «тоталу менше 3,5 голів» з коефіцієнтом - 1,74 за Parimatch.

Parimatch
  • 9,80
  • 6,15
  • 1,33
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 105
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.