Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 сiчня 2023, 18:31
911
2

Юрген КЛОПП: «Ліверпуль мав захищатися краще, коли пропускав»

Німецький фахівець – про поразку «Ліверпуля» від Брайтона»

| Оновлено 29 сiчня 2023, 18:31
911
2
Юрген КЛОПП: «Ліверпуль мав захищатися краще, коли пропускав»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп поділився думкою щодо матчу 1/16 фіналу Кубка Англії з «Брайтоном», у якому його підопічні поступилися з рахунком 1:2 та вибули з подальшої боротьби за трофей.

«Сьогодні ми грали краще, але пропустили два голи зі стандартів. А цього в жодному разі не можна було допускати. Ми могли і мали захищатися краще в моментах, коли м'яч у підсумку влітав у наші ворота.

Програвати не дуже приємно. Ми хотіли вийти до наступного раунду, але зробити цього не змогли. Я вітаю «Брайтон», – розповів Клопп.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Євген Доніч
програли бо знову дурний зонний захист, як так сталось, що крайній Робертсон стояв перед воротами, а за ним аж двоє? як навчив, так вони і навчаються. Весь рік вже стандарти це ахілесова п'ята Ліверпуля.
Rash VM
Клопп в тебе кістяк команди залишився після попередніх вдалих років. Так є група травмованих : ван Дейк, Луїс Діас, Фірміно , Діогу Жота. На початку чемпіонату вони грали і в Лівера була та сама слаба гра , море втрачених очок із середняками. Клопп в одному інтерв"ю сказав до ЧС в Катарі , що після нього ми будемо кращими. А стали ще гіршими. Виліт з двох кубків в АНглії , прос..али 1:3 Брентфорду , 0:3 Брайтону і тд. Кістяк лишився , навіть підсилилися. І що??? А нічого інші зробили висновки і стали сильнішими. А Ліверпуль думав , що по інерції далі типу на класі вигравтимуть. Вам піжонам показали ваше місце на даний момент