Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 01 лютого 2023, 00:35
914
0

Уніон Берлін – Вольфсбург. Прогноз та анонс на матч Кубка Німеччини

Поєдинок відбудеться 31 січня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 01 лютого 2023, 00:35
914
0
Уніон Берлін – Вольфсбург. Прогноз та анонс на матч Кубка Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

31 січня на «Ан дер Альтен Фьорстерай» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Німеччини, в якому «Уніон» (Берлін) зустрінеться з «Вольфсбургом». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Уніон Берлін

Клуб продовжує свій прогрес. Вже на 2-й рік після недавнього дебюту столичний проект зміг забратися до єврокубків. А в минулому чемпіонаті завоював 5-е місце - точніше, поступився 4-м досвідченішим «РБ Лейпциг». Навіть після цього вдалося додати, і чималу частину осені підопічні Урса Фішера взагалі лідирували в турнірній таблиці Бундесліги. Так, вони явно втомилися від боротьби на 2 фронти (німці паралельно виступали в Лізі Європи), що вилилося в низку невдач перед зимовою паузою. Але у столиці сподіваються, що пауза дозволила «перезарядити батареї». Для початку, «залізний союз» дотиснув удома «Хоффенхайм» 3:1. Потім продовжив перемагати, з Вердером і Гертою, повернувшись на 2-е місце.

Вольфсбург

Команда минулого сезону впала з 4-го місця на 12-те. Безумовно, причина в тому, що у 2021-му році у міжсезоння відпустили успішного тренера, Гласнера. Є надія, що хоч зараз знайшли гідного наступника для Олівера в особі Ніко Ковача. Хорват, щоправда, побуксував у перших поєдинках на новому місці – після 5 турів було лише 2 очки. Але поступово «вовки» змогли розігнатися, і закінчили осінній відрізок чотирма перемогами поспіль. Серію вдалося продовжити і після відновлення розіграшу, розгромними 6:0 вдома з міцним «Фрайбургом» та 5:0 на полі «Герти». Цим вдалося наблизитися до групи лідерів, але, безумовно, боротьба ще попереду. Тим більше, що «Вердеру» примудрилися програти 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Чотири рази поспіль команди обмінюються суто домашніми перемогами, у тому числі 2:0 у вересні в Берліні. Більше того, жодного разу за 7 офіційних матчів господарі арени не програвали.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом «Уніон», але він може більше думати зараз про Бундеслігу, не витрачаючи сили на кубок. Тож зупинимося на нейтральному варіанті «обидві команди заб'ють» з коефіцієнтом – 1,87 за Parimatch.

Parimatch
  • 2,25
  • 3,32
  • 3,22
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 5
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.