Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 29 сiчня 2023, 04:40
669
0

Кремонезе – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Фаворит в очікуванні на легкі очки

| Оновлено 29 сiчня 2023, 04:40
669
0
Кремонезе – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 28 січня, у Кремоні на стадіоні «Джованні Дзіні» відбудеться матч дев'ятнадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють «Кремонезе» та міланський «Інтер». Стартовий свисток арбітра Мауріціо Маріані з Апрілії прозвучить о 19:00 за київським часом.

Кремонезе


Колективи з маленьких містечок із населенням у 70 тис. осіб досить рідко отримують особливу увагу в сучасному італійському футболі, незважаючи на те, що їхня історія легко може налічувати понад сотню років. У контексті «Кремонезе» ця проблема відчувається досить гостро, бо тільки вболівальники з великим стажем можуть пам'ятати виступи цієї команди в сезоні-1995/96, який тоді став останнім перед тривалою паузою участі в «еліті» для «тигрів». Здавалося, що команда з Ломбардії може пропасти з радарів, проте стрімкий ривок імені Фабіо Пекк'ї знову привів її до Серії A.

Привів, мабуть, для того, щоб уже наприкінці поточної кампанії влаштувати рух у зворотному напрямку. Доволі скромний бюджет і зібраний нашвидкуруч склад із переважно орендованих футболістів, не залишає особливого простору для мрій. Досвідчений Массиміліано Альвіні, який прийняв команду перед переходом до «еліти», протримався на посаді до середини січня, після чого залишив клуб із вісьмома очками та відсутністю перемог на останній сходинці турнірної таблиці. Ще досвідченіший Давиде Баллардіні якраз матчем проти «Інтера» відзначатиме два тижні роботи в клубі, але йому відверто не позаздриш за таких реалій. Утім, нічия проти «Болоньї» (1:1), здобута з першої спроби, теж чогось варта.

Інтер


Міланський «Інтер» тим часом вирішує значно серйозніші завдання в турнірній таблиці і через місяць перейде до стану мрійників перед поновленням Ліги чемпіонів УЄФА матчем плей-оф проти португальського «Порту». Допоки цей відповідальний день не настав, підопічні Сімоне Індзагі мають ще трохи часу для того, щоб вирішити свої нагальні проблеми в турнірній таблиці. Добре, що, із урахуванням самоусунення боротьби за скудетто туринського «Ювентуса», завдання колишніх конкурентів «зебр» стають значно легшими.

Але навіть за таких умов «нерадзуррі» все одно примудряються поступатися суперникам відверто середньої руки. Слідом за розгромною перемогою над «Міланом» у матчі за Суперкубок Італії, «Інтер» мінімально поступився на своєму полі «Емполі» вже в чемпіонаті (0:1), що суттєво погіршило настрій уболівальників команди, оскільки римські «Лаціо» та «Рома» , які постійно перебувають десь неподалік, свої очки не втрачали. Як результат, «Інтер» відкриває друге коло чемпіонату, перебуваючи в зоні Ліги чемпіонів, проте будь-якої миті його можуть звідти викинути настирливі конкуренти. Команда Індзагі до попередньої гри не програвала з початку листопада, тож має повертатися на переможні рейки.

Орієнтовні склади


«Кремонезе»: Карнесеккі – Феррарі, Кірікеш, Б'янкетті – Валері, Мейте, Кастаньєтті, Бенассі, Сернікола – Чіофані, Окереке.

«Інтер»: Онана – Бастоні, Ачербі, Шкрініар – Дімарко, Мхітарян, Чалханоглу, Гальярдіні, Думфріс – Джеко, Мартінес.

Не зіграють: Ачелла, Пікель, Раду, Дессер – Дальберт, Барелла, Шкрініар, Брозович, Ханданович.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості мають достатньо шансів на успіх. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Інтер» (-1.5) з коефіцієнтом 2.37 за лінією Parimatch.

28 січня, субота

«Кремонезе» – «Інтер»
Кремона. «Джованні Дзіні». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мауріціо Маріані (Апрілія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 6.90
  • 4.50
  • 1.49
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.