Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 лютого 2023, 16:45
1069
0

Андердоги здатні впертись. Анонс матчів ЧУ за вік-енд

У київському Палаці спорту поновлюється чемпіонат України

| Оновлено 06 лютого 2023, 16:45
1069
0
Андердоги здатні впертись. Анонс матчів ЧУ за вік-енд
ФХУ. Чемпіонат України повертається до Палацу спорту

Національний чемпіонат України поновлює свою програму змагань після зимової паузи, викликаною участю студентської збірної України в турне Канадою та на Всесвітній зимовій Універсіаді. Чотири команди 27-28 січня схрестять ключки на головній критій арені країни – у Палаці спорту, а ще один поєдинок відбудеться у Кременчуці на «Айсберзі».

27 січня, п'ятниця

«Сокіл» - «Легіон». Київ. 14.00
«Київ» - «Дніпро». Київ. 18.00

На папері «Сокіл» та «Дніпро» - записні фаворити своїх пар у п'ятничний вечір, але за підсумками ігрового дня так звані андердоги здатні впертись і піднести сюрпризи.

Калуський "Легіон» програв «Соколу» всі чотири очні матчі в сезоні, пропускаючи у кожному з них щонайменше п'ять шайб! Яку тут шукати інтригу? Проте, до нової дуелі хокеїсти з Франківщини підходять із рекордною серією з шести перемог поспіль і несамовитим бажанням дати відсіч лідерові чемпіонату, який тренувався в Києві не повним складом під керівництвом граючого тренера Артема Бондарєва. Нагадаємо, що чотири «соколи» разом із коучем Костянтином Сімчуком їздили в турне Північною Америкою зі студентською збірною України, тому уявити в якому стані повернулися збірники з-за океану і як виглядатимуть на третій день акліматизації, питання риторичне. У цьому й має бути шанс «Легіона», здатного підловити розбалансованих господарів зі своєю феєричною та результативною першою трійкою нападу: Ромащенко – Захаров – Луговий.

Подібний передматчевий розклад сил проглядається і у вечірній сутичці аутсайдера «Києва» проти «тіньового» лідера чемпіонату – «Дніпра». Господарі всі свої шість очок у сезоні набрали у рідних стінах і погрожують піти з останнього місця якраз у найближчих зустрічах січня. Херсонці – претенденти на чемпіонство та мають найкращий відсоток набраних очок у сезоні. Хто у цій парі гратиме з позиції сили – загадка для першокласника. А ось чи встигнуть «прийти до тями» після наднасиченого та емоційного повернення з Північної Америки у складі збірної України чотири провідні хокеїсти «щук», вгадати складніше. Можливо, це той самий матч, коли з перших ігор зможуть заявити про себе та блиснути ефективністю новачки «Дніпра» - молоді та забивні форварди Микита Сидоренко та Сергій Стецюра?

28 січня, субота

«Київ» - «Легіон». Київ. 11.00
«Сокіл» - «Дніпро». Київ. 15.00
«Кременчук» – «Берсерки». Кременчук. 18.00

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Луческу може сенсаційно повернутися в Динамо Київ. Відомо, на яку посаду
Футбол | 08 травня 2024, 00:12 13
Луческу може сенсаційно повернутися в Динамо Київ. Відомо, на яку посаду

Мірча може обійняти посаду генерального директора київського клубу

Коноплянка і Пятов повернуться на поле. Стало відомо, за кого зіграють
Футбол | 07 травня 2024, 12:36 0
Коноплянка і Пятов повернуться на поле. Стало відомо, за кого зіграють

Ексгравці збірної України візьмуть участь у медіафутбольному турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.