Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
5368
11

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Для мене путін – ніхто. Не цікаво з ним говорити»

Зеленський висловився про президента країни-агресора

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Для мене путін – ніхто. Не цікаво з ним говорити»
facebook.com/GeneralStaff.ua. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що зараз йому нема про що говорити з президентом росії владіміром путіним.

«Путін для мене – ніхто. Мені це не цікаво, не цікаво зустрічатися з ним, говорити. Ми не збираємося воювати на території росії, я просто хочу, щоб вони якнайшвидше пішли з України і війна закінчилася. Я точно можу сказати: щойно вони покинуть нашу територію, то все закінчиться. От і все».

Але вони продовжують наступати. На сході вони просуваються та втрачають величезну кількість людей, це неймовірні цифри. Але вони кидають і кидають нових», – сказав Зеленський.

Раніше Зеленський та інші представники військово-політичного керівництва країни попередили про новий масштабний наступ росії.

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Обсервер Влад
База. Путлер уже ніхто, він якщо ще раптом живий(в чому є великі сумніви), то все одно уже нічого не вирішує. Його самого або його двійників тримають тупо для картинки, щоб випускати час від часу в медіапростір і втирати їх зомбі-лохотрату про воювавших дідів, більше у того мішка з калом функцій не існує. 
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZANREGENT1993
Без России все обосрутся.Это факт,что бы кто ни говорил. И Путина в мире многие уважают и прислушиваются к нему. А Зеля как был клоуном - так ним и остался. Что в Госдепе скажут,то он и озвучит!