Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 сiчня 2023, 00:22
935
0

Болонья – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 27 січня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 28 сiчня 2023, 00:22
935
0
Болонья – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Коваленко

27 січня на «Ренато Далл'Ара» пройде матч 20-го туру Серії А, в якому «Болонья» зустрінеться зі «Спецією». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Болонья

Клуб вже після початку нового сезону вирішив відправити Сінішу Михайловича, який пропрацював чимало років, у відставку. Серба змінив Тіаго Мотта, і витративши чимало часу на те, щоб освоїтися на новому місці, зміг закінчити осінній відрізок 5-ма перемогами в 6 турах Кальчо. Але після тривалої паузи «червоно-сині» серйозно здали як мінімум у плані результатів, а не тільки гри. З іншого боку, календар був непростим. Виграла команда у слабшого «Удінезе», програвши претендентам на максимальні місця, «Ромі» з «Аталантою». А 19 січня в рамках 1/8 фіналу кубка був виліт від «Лаціо» через єдиний гол Феліпе Андерсона. З іншого боку, не вдалося обіграти «Кремонезе», більше того, вдома відігралися завдяки автоголу Кірікеша.

Спеція

Команда після свого, відносно недавнього, дебюту в Серії А постійно бореться за виживання в ній. При цьому щосезону змінюється тренер, і, до речі, у 2021/2022 з колективом працював Тіагу Мотта. Він завоював із підопічними 16-те місце, але влітку все одно на зміну італійському бразильцеві прийшов Лука Готті. Особливого прогресу при цьому досягти не вдалося - так само «орлята» балансують над зоною вильоту. Хоча не можна не визнати помітне піднесення, яке почалося ще в листопаді, до паузи, коли взяли нічию з «Удінезе» та перемогли «Верону». Зимовий відрізок стартував із нічиїх проти «Аталанти» (причому та відігралася з 0:2) та «Лечче», а далі була перемога на полі «Торіно». Потім, щоправда, «Спеція» отримала 2:5 у Бергамо в рамках кубка. «Ромі» програли скромніше, але теж без шансів, 0:2.

Статистика особистих зустрічей

«Спеція» востаннє виграла ще у 2007-му році, в рамках Серії В. Щоправда, після 3-х перемог «Болоньї», у вересні було 2:2 на полі «орлят».

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом тут «Болонью». Але і вона не блищить - можна зупинитися на «тотал більше 2,5 голів» за коефіцієнт - 1,80 за Parimatch.

Parimatch
  • 2,01
  • 3,30
  • 4,64
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, за скільки легендарний клуб АПЛ готовий купити Луніна
Футбол | 29 квітня 2024, 13:01 1
Стало відомо, за скільки легендарний клуб АПЛ готовий купити Луніна

Український воротар може залишити влітку «Реал»

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 93
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.