Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 28 сiчня 2023, 00:22
863
0

Лор'ян – Ренн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 27 січня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 28 сiчня 2023, 00:22
863
0
Лор'ян – Ренн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

27 січня на «Стад дю Мустуар» пройде матч 20-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Лор'ян» зустрінеться з «Ренном». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Лор'ян

Команда свого часу, в 2002-му році, змогла вийти в обидва кубкові фінали, і один з них змогла виграти. Але все-таки «мерлузові» не належать до сильних колективів, і навіть коли грають у Лізі 1, то ведуть там боротьбу за виживання. Минулого сезону вони фінішували на 16 місці. На цьому тлі зараз підопічні Реджіса ле Брі помітно додали. Восени взагалі було 6 перемог поспіль, що дозволило піднятися в зону єврокубків. Потім, щоправда, вже із середини жовтня, пішов помітний спад. Виграти вдалося лише одного разу, на початку січня у скромного «Анжера» - зрозуміло, що «Лор'ян» поступово падав у турнірній таблиці. Після 1:3 із «Марселем» вже відкотилися за зону єврокубків. У кубку «Бастію» теж не обіграли в ігровий час, але все ж таки пройшли по пенальті.

Ренн

Клуб також постраждав від «Марселя». 20 січня за рахунок єдиного голу Гендузі «Олімпік» вдома зміг вибити «червоно-чорних» із кубка країни. Але таким чином Брюно Женезьо та його підопічні позбулися ще 1 навантаження, адже у них і так вистачає, куди витрачати сили. Французи звично пройшли груповий раунд у Лізі Європи, і в лютому на них чекає протистояння в 1-му раунді плей-оф із донецьким «Шахтарем». Але при цьому ще хочеться звично поборотися за максимальні цілі в Лізі 1 Франції. Минулого сезону там за рахунок додаткових показників виграли суперечку за 4 місце у «Ніцци». А зараз поки що за тим же принципом поступаються «Монако», але, звичайно, «червоно-чорні» мають намір вибратися на 3-ту, «лігочемпіонівську» позицію. Заважає те, що, стабільно перемагаючи вдома, на виїзді спочатку була нічия з «Ліллем», а потім зовсім пара поразок.

Статистика особистих зустрічей

«Ренн» мав 3 перемоги поспіль. Але у серпні «Лор'ян» примудрився за рахунок єдиного автоголу Теата виграти на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш від «Ренна», і варто погодитися з ними. Рекомендуємо поставити на це – гості виграють з коефіцієнтом – 1,93 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,00
  • 3,84
  • 1,98
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.