Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 26 сiчня 2023, 21:05
713
0

Аякс – Волендам. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Нідерландів

Поєдинок 20-го туру

| Оновлено 26 сiчня 2023, 21:05
713
0
Аякс – Волендам. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Нідерландів
Getty Images/Global Images Ukraine

26 січня на «Йохан Кройфф Арена» пройде матч 20-го туру чемпіонату Нідерландів, в якому «Аякс» зустрінеться з «Волендамом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Аякс

Клуб не просто має заслужений статус національного футбольного гранда – він доводив це актуальними успіхами. Позаминулого сезону вдалося повернути собі чемпіонський титул у Голландії, який навесні не без проблем, але захистили, оновивши рекорд: «золото» було вже 36-м в історії. Але влітку пішов і наставник, тен Хаг, і багато гравців. Бюджет при цьому в Амстердамі чудово наситили, але при цьому склад, звичайно, ослаб. Є цікаві новачки, але за Схройдера лідерство в Ередивізії втратили. У минулому турі зіграли у гідні 1:1 з «Феєноордом», у Роттердамі, але в результаті лідер Ередивізії зберіг дистанцію. Та й у Лізі чемпіонів «аяксиди» взяли лише 3 місце, щоправда, у групі, де були такі футбольні монстри, як «Ліверпуль» з «Наполі».

Волендам

Команда унікальна, вона представляє однойменне поселення, нехай і з населенням у 22 тисячі. Не дивно, що за свою понад сторічну історію «інші помаранчеві» левову частину часу проводили за межами Ередивізії. У тому числі й минулий сезон, але в ньому вдалося забратися на 2-е місце і знову піднятися у «вишку». Безумовно, новачок, як завжди, веде боротьбу за виживання там, і не особливо успішну. З іншого боку, тривала пауза дозволила додати. І підопічні Віма Йонка нарешті виграли, причому неодноразово (за весь осінній відрізок був лише 1), взявши максимум із «Камбюром» та «Валвейком». Але «Ексельсіору» у вихідні поступилися 0:2.

Статистика особистих зустрічей

«Аякс» виграв усі 8 крайніх поєдинків, у тому числі і в жовтні, перемігши 4:2. При цьому в кубку в обох останніх матчах Волендам упирався в основний час, поступаючись тільки потім.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на реальну боротьбу. «Аякс» явно сильніший і доведе це розгромною перемогою - ставимо на те, що в Амстердамі господарі виграють при форі «-2,5 голів» з коефіцієнтом - 1,79 за Parimatch.

Parimatch
  • 1,12
  • 9,20
  • 17,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нетиповий трансфер. Шахтар продав гравця із божевільним потенціалом
Футбол | 03 липня 2024, 10:41 104
Нетиповий трансфер. Шахтар продав гравця із божевільним потенціалом

Олексій Сливченко – про продаж «гірниками» Деніля Кастільо у «Мідтьюлланд»

Піхальонок розповів, що йому не в кайф бігові навантаження у Динамо
Футбол | 03 липня 2024, 11:48 1
Піхальонок розповів, що йому не в кайф бігові навантаження у Динамо

Новачок київської команди – про адаптацію в колективі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.