Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 25 сiчня 2023, 04:01
5228
4

Джерело: екс-коуч Шахтаря може очолити Ювентус, у якого проблеми

Роберто Де Дзербі буде в числі кандидатів, якщо Аллегрі піде з «Юве»

| Оновлено 25 сiчня 2023, 04:01
5228
4
Джерело: екс-коуч Шахтаря може очолити Ювентус, у якого проблеми
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

Італійський фахівець Роберто Де Дзербі розглядається «Ювентусом» як кандидатура на заміну наставнику Массіміліано Аллегрі наприкінці сезону.

Італієць добре розпочав у «Брайтоні» після того, як у вересні 2022 року замінив Грема Поттера. У його активі – яскраві перемоги над «Челсі» та «Ліверпулем».

Хоча у Роберто діє чотирирічний контракт, у недавньому інтерв'ю він зізнався, що сумує за італійським футболом, але додав, що зараз не планує повертатися.

У «Ювентуса» виникли проблеми. Клуб подає апеляцію проти зняття 15 очок за фінансові порушення. Усе правління команди Серії А подало у відставку, і незалежно від результату апеляції, у клубі настає нова ера.

Якщо Аллегрі піде наприкінці сезону, то очікується, що коуч «Тоттенхема» Антоніо Конте і колишній тренер «Реала» Зінедін Зідан, який грав за «Ювентус» з 1996 до 2001 року, також опиняться у списку кандидатів у наставники туринської команди.

Проте Де Дзербі є вкрай привабливим варіантом для «Юве». 43-річний футболіст за три сезони в «Сассуоло» зарекомендував себе як один із найкращих молодих тренерів Європи, заслуживши на схвалення всіх топ-клубів Італії. У «Ювентуса» традиційно добрі стосунки з «Сассуоло», і за роботою Де Дзербі уважно стежать з того часу, як він справив там враження.

Потім Роберто приєднався до донецького «Шахтаря» у 2021 році, де провів один сезон, перш ніж підписати контракт із «Брайтоном».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павел Мельник
як я за це дно вболіваю з 94 року. Раванеллі і Віаллі у всьому винні). Аньеллі чмошники, давно гнати або пересадити нах.
Gargantua
он сейчас работает с командой Поттера.
посмотрите на его динамику в дальнейшем.