Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 26 сiчня 2023, 07:01
1552
1

Майнц – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок 17-го туру Бундесліги

| Оновлено 26 сiчня 2023, 07:01
1552
1
Майнц – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

25 січня на «Мева Арена» пройде матч 17-го туру Бундесліги 1, в якому «Майнц» зустрінеться з «Боруссією» (Дортмунд). Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Майнц

Клуб рівно 2 роки тому покликав на тренерську посаду свого ж колишнього захисника Бо Свенссона. Спочатку данець заслужив гарні відгуки - при ньому «карнавальники» помітно додали. Спочатку він забезпечив підйом із небезпечної зони. А минулого сезону навіть команда змогла взяти участь у суперечці за єврокубки. Сил, втім, не вистачило, і врешті-решт все закінчилося лише 8-м місцем, із досить серйозним відставанням від сусіда «згори». Зараз же «Майнц» відкотився до середняків. Перший, осінній відрізок, він закінчив із 5-ма перемогами та 19 очками у 15 турах, що дозволило лише замкнути топ-10. Після тривалої паузи зі "Штутгартом" була лише нічия, 1:1.

Боруссія Дортмунд

Команда минулого сезону повернула собі статус віце-чемпіона країни. Але в цілому надій Марко Розе не виправдав, і співпрацю з ним закінчили вже після 1-го року - адже спеціаліста наполегливо і не особливо красиво переманювали з «Менхенгладбаха». Повернулися до Едіна Терзича як тренера, але вже з повноцінним контрактом, а не у статусі «в.о.». Але поки що і з ним результати є вкрай нестабільними. Причому цього разу «чорно-жовті» успішні в інших турнірах, наприклад, вийшли до плей-оф Ліги чемпіонів, чого не вдавалося 2021 року. Але й там для цього вистачило випередити слабких зараз Севілью і Копенгаген. А в Бундеслізі було багато осічок. У листопаді «джмелі» взагалі програли поспіль «Вольфсбургу» та «тезкам» з Менхенгладбаха, через що відкотилися на 6-е місце, нехай і з мінімальним відставанням від конкурентів. Ледве не втратили очки і в новому турі – «Аугсбург» тричі відігравався, пропускаючи. Але Рейна таки оформив підсумкові 4:3.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 останні очні поєдинки були виграні «Боруссією».

Прогноз

Букмекерські контори вірять у «Боруссію». Але вона може знову начудити, так що краще обмежитися пропозицією «разом більше 2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,64 за Parimatch.

Parimatch
  • 2,95
  • 3,82
  • 2,41
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Тут как по мне все просто - Майнц гол в первом тайме и в матче ТБ через ОЗ.