Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 сiчня 2023, 07:00
1278
1

Ноттінгем – Ман Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Кубка англійської ліги

Поєдинок 1/2 фіналу

| Оновлено 26 сiчня 2023, 07:00
1278
1
Ноттінгем – Ман Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

25 січня на «Сіті Грауд» пройде матч 1/2 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда має легендарний статус, але через успіхи часів Браяна Клаффа, коли двічі поспіль вийшло перемогти у головному турнірі континенту, Кубку європейських чемпіонів. Але це вже історія, реальність у тому, що «лісники» 2022-го року пробилися вперше в АПЛ у цьому столітті. Причому для цього довелося проходити плей-оф. Зрозуміло, що колектив потребував посилення, але керівництво перевершило очікування, оновивши рекорди за кількістю новачків. Це вдарило по зіграності, і лише за час тривалої паузи Стів Купер зміг налагодити порозуміння у колективі. У результаті взимку нещодавно глухий аутсайдер виглядає цілком життєздатно та активно набирає очки. Безумовно, це і буде пріоритетом, рано говорити, що нівельовано ризик вильоту до Чемпіоншипу. Але, звичайно, і в Кубку Ліги залишилося трохи до фіналу, і «Ноттінгем Форест» і тут викладеться, розуміючи, що новий шанс буде не скоро.

Манчестер Юнайтед

Клуб теж розглядає, як пріоритет, Прем'єр-Лігу. Тен Хаг усвідомлює, хоча б пам'ятаючи долю попередника, Рангника, що йому потрібно дати результат відразу ж, у 1-й рік роботи. Тим більше, що з подачі нідерландця сталося прощання з Роналду, ще й максимально скандальне. Еріку обов'язково потрібно фінішувати у топ-4, повернути «червоних дияволів» до Ліги чемпіонів. І взимку було зроблено чимало кроків у цьому напрямку, на чолі з 2:1 у дербі з «Сіті». Втім, відразу після цього була осічка з «Крістал Пелас», коли перемогу пропустили через пропущений на 90+ хвилині м'яч. Але, звичайно, «манкуніанці» та їхній менеджер не відмовляться від трофею цього сезону – цього не досягти в АПЛ точно. І найближче до завоювання титулу амбітна команда наблизилася саме в цьому турнірі. Та й суперник виглядає відверто прохідним, тим більше, що у разі осічки можна багато що виправити у домашньому поєдинку у відповідь.

Статистика особистих зустрічей

«Манчестер Юнайтед» вдалося продовжити переможну серію після довгої, з 1999-го року, паузи. У грудні на Олд Траффорд було 3:0 на користь господарів.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тен Хаг намагатиметься все вирішити вже в першому, виїзному поєдинку. Навряд чи МЮ повторить грудневий розгром, але при цьомумає взяти перемогу з коефіцієнтом - 1,69 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,84
  • 3,90
  • 1,71
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 12
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
0:2 хватит для ответного спокойствия.