Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 сiчня 2023, 21:11
1080
0

Саутгемптон – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч Кубка англійської ліги

Поєдинок 1/2 фіналу

| Оновлено 24 сiчня 2023, 21:11
1080
0
Саутгемптон – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

24 січня на «Сент-Мері» пройде матч 1/2 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Саутгемптон» зустрінеться з «Ньюкаслом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Саутгемптон

Клуб намагається врятувати сезон у досить стандартний спосіб. Нинішній власник Драган Солак знову витрачає гроші на новачків, нехай і не на рівні «Челсі», але досить активно. Оршич і Карлос Алькарас – досить сильні гравці, але їм потрібно влитися у колектив «з ходу». Причому «святі» все ще знаходяться на дні таблиці, і довго зміна Ральфа Хазенхюттля на Натана Джонса не давала змін як мінімум позитивних. Тим дивніше те, що «Сотон» і надалі демонструє свій «кубковий» характер. Аутсайдер АПЛ обіграв на виїзді 2:1 «Крістал Пелас». А через якісь 4 дні команда створила тут же, на «Сент-Мері», створила гучну сенсацію, оформивши 2:0 з «Манчестер Сіті». Тепер до фіналу залишився буквально 1 крок, але не менш складний.

Ньюкасл

Команда рік тому була в Прем'єр-Лізі десь у такій ситуації, як нинішній «Саутгемптон». І тільки в 2022 році почав виражатися ефект від роботи на тренерській посаді Едді Хау, як і посилення гри за рахунок тих сильних новачків, що були придбані за рахунок величезних впливів від нинішніх власників із Саудівської Аравії. Ривок продовжився в новому сезоні, і там чорно-білі по праву претендують на звання однієї з головних сенсацій. Адже вони не лише у півфінал Кубка Ліги пробилися. Клуб впевнено проходить АПЛ, тримаючись на 3-му місці, вище від багатьох грандів, починаючи від «Манчестер Юнайтед» і закінчуючи «Челсі» з «Ліверпулем». Втім, не варто забувати про те, що нещодавно була поразка найскромнішому «Шеффілд Венсдей».

Статистика особистих зустрічей

У «Ньюкасла» було 3 перемоги при 1 нічиїй у 4-х крайніх очних поєдинках. Навіть восени тут же, на «Сент-Мері», «Саутгемптон» був розгромлений 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори припускають, що не зможе Ньюкасл повторити великий результат. Але без проблем виграє знову – ставимо на гостей з коефіцієнтом – 1,87 за Parimatch.

Parimatch
  • 4,58
  • 3,70
  • 1,80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.