Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 сiчня 2023, 21:12
2021
0

Лаціо – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 24 січня

| Оновлено 24 сiчня 2023, 21:12
2021
0
Лаціо – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

24 січня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 19-го туру Серії А, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Міланом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Лаціо

Команда до 2021 року грала досить довго і порівняно успішно під керівництвом Сімоне Індзагі. Але з минулого сезону розпочалася «ера Саррі». Хоча вважалося, що Мауріціо має специфічний стиль, і його прихід обіцяв перебудову гри в цілому, вже в 2021/2022 «орли» не просто не здали позицій, а й продемонстрували певний прогрес. Зараз, таке враження, «небесно-блакитні» ставлять перед собою, хай і не особливо публічно, завдання успішно поборотися за вихід до Ліги чемпіонів. І задля цього італійці навіть жертвували Лігою Європи, де в унікальній групі вони посіли 3 місце. Загалом виступи в Серії А у столичного проекту виходили непоганими. Але зима там почалася з невдач: поразка «Лечче» та нічия з «Емполі» вдома. І лише з «Сассуоло» оформили «гросмейстерські» 2:0. При цьому травмувався Іммобіле, який вилетів на кілька тижнів.

Мілан

Клуб – чинний чемпіон країни. І восени виходило досить непогано боротися за захист титулу, нехай і «росонері» розташовувалися в турнірній таблиці нижче за неймовірний «Наполі». Крім того, цього разу італійцям вдалося пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів. Але взимку у амбітної команди багато осічок. Виграти вийшло лише перший поєдинок після паузи, виїзні 2:1 із «Салернітаною». Після цього в Серії А були дуже різні 2:2 - спочатку прогавили перемогу над «Ромою» в останні 10 хвилин, але потім відіграли 2 м'ячі з «Лечче». Крім того, підопічні Стефано Піолі вилетіли одразу з 2-х турнірів з інтервалом у тиждень. Спочатку були кубкові 0:1 із «Торіно» на «Сан-Сіро». А минулої середи програли розгромно, 0:3, сусідньому «Інтеру» у Суперкубку.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону «Мілан» виграв усі 3 матчі. Це не лише успіхи у Серії А, а й лютневі 4:0 у кубку.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом парі все одно червоно-чорних. Але вони в такій формі, що «Лаціо» вдома не програє з коефіцієнтом – 1,74 за Parimatch.

Parimatch
  • 3,16
  • 3,54
  • 2,40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.