Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 сiчня 2023, 03:01
4591
6

ВІДЕО. Еліна СВІТОЛІНА: «Чим я можу бути корисною для своєї країни?»

Екс-перша ракетка України розповіла про свою благодійну діяльність

| Оновлено 23 сiчня 2023, 03:01
4591
6
ВІДЕО. Еліна СВІТОЛІНА: «Чим я можу бути корисною для своєї країни?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Іменита українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про свою благодійну діяльність як посол платформи United24:

«Моє перше питання було: «Чим я можу допомогти? Я просто тенісистка. Чим я можу допомогти українському народові? Чим я можу бути корисною для своєї країни?»

Ми просто знайшли свій шлях, де ми можемо проводити якісь заходи разом із послами, разом із нашими друзями, з друзями України. І ми вже провели кілька благодійних заходів.

Перший відбулося у США. То був тенісний матч. Він пройшов в Індіан-Веллсі, штат Каліфорнія. Другий захід ми провели разом із польською тенісисткою, першою ракеткою світу Ігою Свьонтек. Він проходив у Кракові. Була величезна арена, понад 10 тисяч глядачів. Ми зібрали півмільйона євро.

У грудні ми також організували щорічну вечерю в Монако. Також ми зібрали гроші на закупівлю генераторів. Ця подія пройшла дуже вдало, і люди з усього світу були зворушені, вони зробили щедрі пожертвування. Важливо привернути увагу до того, що сталося в Україні, а також, щоб людям подобалося робити ці пожертвування».

Еліна Світоліна востаннє виходила на корти Туру ще у березні 2022 року, а в середині жовтня українка та її чоловік, французький тенісист Гаель Монфіс, відсвяткували поповнення у родині – у пари народилася донька, яку назвали Скай.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Про роки останні вірно.
Про допомогу напевно також, а що зробив Nick Grabowski?
Може напише скільки перерахував? 
Я не знаю, може й більше ніж Світоліна, але цікаво....
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nick.Grabowski
Там у нас біженці є в Монако та Ніцці. Їм напевно треба якась допомога, бо вони постіно її отримують від уряду та бюджету України (напевно однієї з найбідніших держав Європи за всіма рейтингами) у вигляди преференції, дотацій, списань боргів або якихось особливих умов діяльності. 
Треба ж яхту оновити, літак, гелікоптер, лимузин, нові прикраси. Та і курси підвищення кваліфікації в казіно ніхто не відміняє. 
Плюс провести якісь заходи з благодійності, філантропії, допомога пенсіонерам, діткам, ветеранам, яких вони до цього системно та колективно ....и останні років 30.