Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 сiчня 2023, 18:08
1034
0

Атлетік – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Перелік важких виїздів команди Анчелотті й не думає добігати кінця

| Оновлено 27 сiчня 2023, 18:08
1034
0
Атлетік – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 22 січня, у Більбао на стадіоні «Сан-Мамес» відбудеться матч вісімнадцятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграють «Атлетік» із Більбао та мадридський «Реал». Стартовий свисток рефері Хосе Марії Санчеса Мартінеса з Лорки пролунає о 22:00 за київським часом.

Атлетік


Баскський «Атлетік» завжди був доволі самобутнім колективом через своє дбайливе та принципове ставлення до формування стартового складу виключно з вихідців рідного регіону. Це, з одного боку, суттєво обмежує команду у кадровому питанні, але з іншого не лише відкриває для всієї Іспанії чергових талановитих виконавців, а й заохочує спостерігати за результатами виступів даного клубу. Очевидно, що далеко не кожен наставник погодиться працювати в подібних умовах, тому для повернення команди до нормального стану минулого літа було запрошено Ернесто Вальверде, перша каденція якого в «Атлетіку» тривала чотири роки.

У поточній кампанії досягнень у підопічних 58-річного фахівця не так вже й багато – «леви» застрягли на вході до потенційної зони єврокубків і не можуть зробити крок ані вперед, ані назад у турнірній таблиці. Не сприяє цьому і факт відсутності перемог у матчах проти прямих конкурентів останніми тижнями, коли «Атлетік» обігравав лише «Вальядолід» (3:0), який останнім часом хто тільки не залишав без очок. Найсильнішою стороною команди Вальверде, як і раніше, залишаються матчі на рідному стадіоні, який після завершення карантину знову готовий на повну підтримувати свою улюблену команду у відповідальний момент. Працює це й у Кубку Іспанії, де баски кілька днів тому пройшли «Еспаньйол» в 1/8 фіналу (1:0). Та й проти «Реала», якщо вже занурюватися в історію очного протистояння, «Атлетік» або чинить запеклий опір, або здобуває очки переважно саме на своєму полі.

Реал


Мадридський «Реал» нещодавно також був на наших телеекранах, оскільки команда Карло Анчелотті через кілька днів після поразки від каталонської «Барселони» у фіналі Суперкубку Іспанії в Саудівській Аравії мала знову летіти до Вільярреалу на матч проти місцевого непоступливого колективу. І під час тієї кубкової гри все справді йшло до того, що «бланкос» програють другий матч команді Кіке Сетьєна за два тижні, проте за допомогою вольових зусиль «галактикос» зрештою продовжили свій шлях у національному Кубку. До речі, у наступному раунді вони гратимуть у домашньому дербі проти «Атлетіко», тому прийдешня гра буде для них непоганим приводом для підготовки.

Та й у чемпіонаті наводити порядки відносно здобуття необхідних результатів «Реалу» вже час. Відставання від «Барселони» в турнірній таблиці наразі доволі незначне – усього три очки, однак, поки мадридці та каталонці не грали в Ла Лізі через Суперкубок Іспанії, «Реал Сосьєдад» підібрався майже впритул, і тепер загрожує безпосередньо саме команді Карло Анчелотті. Баски свій матч у «Райо Вальєкано» в цьому турі вже виграли (2:0), тому тепер «Реал» має обігравати їхніх географічних сусідів, проти яких у мадридського колективу, на секунду, також «El Clasico», нехай і не настільки розкручене , як проти «Барселони»

Орієнтовні склади


«Атлетик»: Симон – Берчіче, Вів'ян, Паредес, Де Маркос – Весга, Д. Гарсія – Н. Вільямс, Сансес, І. Вільямс – Гурусета.

«Реал»: Куртуа – Менді, Рюдігер, Мілітао, Начо – Кроос, Камавінга, Модрич – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

Не зіграють: Альварес, Мартінес – Алаба, Васкес, Чуамені, Карвахаль.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості наберуть очки у результативному протистоянні. Нашою ставкою буде позиція – «Реал» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.90 за лінією Parimatch.

22 січня, неділя

«Атлетік» – «Реал»
Більбао. «Сан-Мамес». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.90
  • 3.45
  • 2.48
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець
Футбол | 25 квітня 2024, 07:15 0
Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець

Кирило Сігеєв розташувався на 91-й позиції, Ламін Ямал лише четвертий

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.