Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 сiчня 2023, 20:40
1171
0

Ювентус – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Велика гра в ситуації, коли вже якось і не до футболу

| Оновлено 22 сiчня 2023, 20:40
1171
0
Ювентус – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 22 січня, у Туріні на стадіоні «Альянц Стедіум» відбудеться матч дев'ятнадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють туринський «Ювентус» та бергамська «Аталанта». Стартовий свисток арбітра Лівіо Марінеллі з Тіволі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Ювентус


Туринський «Ювентус» жаливим, хоча й не найгіршим за останні роки своєї історії, чином розпочав поточну кампанію на внутрішній арені, проте згодом зміг повернутися до великих чемпіонських перегонів. При цьому, оборона команди Массіміліано Аллегрі за час видатної переможної серії встигла стати кращою в Серії A. Такий статус вона продовжувала втримувати аж до злощасного протистояння проти «Наполі» на виїзді, у якому «Стара Синьйора» отримала в свої ворота п'ять м'ячів, тоді як із початку футбольного року в чемпіонаті на той момент пропустила лише сім (1:5).

Цей результат дав зрозуміти – «Ювентус» у його стані перехідного періоду не здатний реально претендувати на скудетто, що дозволило команді сяк-так відвести душу від гучної поразки у грі проти «Монци» у Кубку Італії, на наступний день після якої в Турині вибухнула справжня інформаційна бомба. Мінус 15 очок, що становить значну частину від загального здобутку команди за попередні 18 зіграних матчів – такий вердикт італійської футбольної влади як покарання за фінансові махінації. «Юве» у своїй історії переживав і жорсткіші покарання, однак у контексті поточної кампанії такий несподіваний поворот може стати для і без того проблемної команди повноцінним контрольним пострілом у голову.

Аталанта


Відлуння туринської сенсаційної новини дістались і сусіднього Бергамо й точно покращили настрій місцевої «Аталанті», яка трохи поліпшила власні позиції в турнірній таблиці за рахунок покарання для «Ювентуса». Колектив Джан П'єро Гасперіні цієї зими відпустив українського півзахисника Руслана Маліновського до французького «Марселю», тому увага вболівальників нашої країни до цієї команди точно знизиться вже в найближчій перспективі. Та й кондиції, які «Богиня» демонструвала за ходом першої частини сезону, зовсім не йдуть у порівняння до тих, що команда мала під час підписання Маліновського.

«Аталанта» дійсно продовжує боротись за місця в єврокубках, не бажаючи повторити негативний досвід відсутності міжнародних матчів зразка поточного сезону. Колектив із Бергамо постійно активно вивчає ринок у пошуках нових посилень для свого стартового складу, але здається, що Гасперіні надто захопився реформами, і зараз результати його команди скоріше мають хаотичний порядок. Відвантажити вісім м'ячів «Салернітані» (8:2) або п'ять – «Спеції» (5:2), «Аталанта» все ще цілком здатна, ось тільки її оборона виглядає далеко не найбільш надійною, що в матчах проти «великих» суперників може завдавати чимало клопоту.

Орієнтовні склади


«Ювентус»: Щесни – Бремер, Бонуччі, Данило – Костич, Рабіо, Локателлі, Фаджіолі, Куадрадо – Мілік, Влахович.

«Аталанта»: Муссо – Скальвіні, Паломіно, Толой – Руджері, Пашалич, де Рон, Гатебур – Едерсон – Гойлун, Лукман.

Не зіграють: Кайо, Іхаттарен, Де Шільо, Петерс, Бонуччі, Влахович, Погба – Копмейнерс, Мураторе.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі «Ювентус» намагатиметься підняти собі настрій. Нашою ставкою буде позиція – «Ювентус» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.00 за лінією Parimatch.

22 січня, неділя

«Ювентус» – «Аталанта»
Турін. «Ювентус Стедіум». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Лівіо Марінеллі (Тіволі, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 2.40
  • 3.65
  • 2.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ребров вийшов на 8-ме місце в історичній таблиці тренерів збірної України
Футбол | 27 червня 2024, 23:59 3
Ребров вийшов на 8-ме місце в історичній таблиці тренерів збірної України

Наставник синьо-жовтих провів із національною командою 16 поєдинків

Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим
Футбол | 27 червня 2024, 10:24 82
Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.