Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 сiчня 2023, 01:51
476
0

Лідс – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Партнери по команді Єгора Ярмолюка набрали чудову форму

| Оновлено 23 сiчня 2023, 01:51
476
0
Лідс – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 22 січня, у Лідсі на стадіоні «Еланд Роуд» відбудеться матч двадцять першого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лідс» та «Брентфорд». Стартовий свисток рефері Пітера Бенкса прозвучить о 16:00 за київським часом.

Лідс


Аргентинського фахівця Марсело Б'єлси немає на чолі «Лідса» вже майже рік, і рівно стільки з того часу триває каденція американця Джессі Марша, проте прогресу в плані результатів «павичі» не мають. Вони так само намагаються триматися подалі від зони вильоту, але на поточний момент ця дистанція становить украй небезпечні два очки, а ланцюжок із невдалих результатів викликає виключно тривогу серед уболівальників клубу. Лише перемога над «Кардіффом» у Кубку Англії хоч трохи скрасила сірі будні команди кількома днями раніше (5:2).

Календар найближчих матчів «Лідса» йтиме в шаховому порядку, і серед суперників рівня «Ноттінгем Форест», «Евертона», «Саутгемптона» та «Вулверхемптона» з'являтимуться «Манчестер Юнайтед», «Челсі» або «Брайтон» – якісно інакша ліга у поточних кондиціях команди Марша. Отже, «павичі» не мають часу на розгойдування, а оскільки переслідувачі останнім часом почали хоча б іноді чіплятися за очки, то спокійного життя у футболістів з Вест-Йоркшира не передбачається.

Брентфорд


У чемпіонаті Англії з початку нового року можна перелічити не так уже й багато команд, які мають за плечима серії з матчів без поразок у національній першості. І тим паче побачити серед їхнього переліку «Брентфорд», який зараз посідає всього восьмий рядок, видається неймовірним. «Арсенал», «Манчестер Юнайтед» та «Ньюкасл» – у чудову кампанію, маємо сказати, примудрився потрапити колектив Томаса Франка. Очевидно, що на тлі далеко не найбільш упевненого старту сезону подібні результати «бджіл» виглядають ще більш несподівано, і, очевидно, зупинятися на досягнутому вони не мають наміру.

У серії матчів проти «Манчестер Сіті», «Тоттенхема» та «Ліверпуля» очікувалося, що представники Великого Лондона наберуть у кращому разі пару очок. А вони взяли і влаштували справжню вакханалію з сімома здобутими балами, які ефектно йшли обабіч чемпіонат світу-2022 в Катарі. При цьому, футболісти Франка обіграли чинних чемпіонів та віце-чемпіонів відповідно. Весняна частина кампанії для «Брентфорда» за підсумками матчів проти «Гіллінгема» та «Вест Хема» проходитиме без необхідності брати участь у кубкових змаганнях, що дозволяє «бджолам» навіть помріяти про зону єврокубків.

Календар найближчим часом повинен їм допомогти закріпитися на підступах до бажаних рядків у турнірній таблиці, оскільки після «Лідса» вони гратимуть проти «Саутгемптона» і «Кристал Пелас», з перервою на «Арсенал», від якого цього сезону вже отримували три м'ячі.

Орієнтовні склади


«Лідс»: Мельє – Стрюйк, Купер, Кох, Крістенсен – Рока, Адамс – Ньонто, Ааронсон, Гаррісон – Родріго.

«Брентфорд»: Рая – Генрі, Мі, Піннок, Аєр – Янельт, Нергор, Єнсен – Вісса, Тоні, Мбеумо.

Не зіграють: Грей, Даллас, Саммервілл, Форшоу – Оньєка, Янссон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку ми побачимо перемогу гостей. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Брентфорд» (0) з коефіцієнтом 2.11 за лінією Parimatch.

22 січня, неділя

«Лідс» – «Брентфорд»
Лідс. «Еланд Роуд». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пітер Бенкс (Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.40
  • 3.65
  • 2.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.