Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 сiчня 2023, 00:34
2163
5

Фулхем – Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 23 січня

| Оновлено 24 сiчня 2023, 00:34
2163
5
Фулхем – Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаррі Кейн

23 січня на «Крейвен Котедж» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Тоттенхемом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Фулхем

Команда за підсумками минулого сезону піднялася до АПЛ. Що було цілком очікуваним від цього «футбольного ліфта». Справжнім тестом для нинішнього тренера Марку Сілви спочатку називали не тріумф у Чемпіоншипі, а те, що вийде на вищому рівні. І «дачники» змогли нарешті не лише виправдати, а й багато в чому перевершити очікування навіть оптимістів. За спиною 20 матчів, і виграно майже половину, 9. Із 31-м очком новачок Прем'єр-Ліги тримається у зоні єврокубків. Зима почалася із серії перемог – з «Халлом» у кубку та у всіх 4-х поєдинках грудня-січня у Прем'єр-Лізі. У тому числі оформили 2:1 із «Челсі». Тільки «Ньюкасл», який входить до групи лідерів розіграшу, зумів обіграти «котеджерів», і то Ісак забив єдиний м'яч наприкінці, на 89-й хвилині.

Тоттенхем

Клуб минулого сезону зміг нарешті досягти успіху, повернувшись у топ-4. Безумовно, це було заслугою Антоніо Конте, що погодився зайняти посаду наставника в розпал невдало розіграшу 2021/2022. Хоча сам максималіст з Італії публічно говорив, що успіх був чи не випадковим, і тиснув на керівництво, з успіхом домагаючись посилення складу. Але загалом навіть нинішні «шпори» тримаються приблизно на тому рівні. Вони насилу вийшли до плей-оф Ліги чемпіонів з не найскладнішої групи. А в АПЛ максимумом здається відстоювання взятої у минулому циклі позиції. Невдач вистачало, зокрема й узимку. «Хотспурс» ледве вирвали нічию з «Брентфордом», але і з «Астон Віллою», і з «Арсеналом» програли заслужено і «сухо», по 0:2. Ну, а на тижні, вигравши 1-й тайм у «Манчестер Сіті» у 2 м'ячі, потім пропустили 4 у відповідь.

Статистика особистих зустрічей

«Фулхем» не може виграти 10 років, з 2013-го року. Більше того, за 8 зіграних матчів він узяв лише 1 нічию, програвши решту поєдинків «Тоттенхему».

Прогноз

Букмекерські контори розглядають «Тоттенхем» як лідера в парі. Але він нестабільний, а «Фулхем» може здивувати. Ставимо на «тотал більше 2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,69 за Parimatch.

Parimatch
  • 3,38
  • 3,86
  • 2,16
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Якщо сьогодні і Фулхем обійде Тотем,то Конте пора достроково звалювати додому з усією своєю сімейкою.
Alex906
Фулхэм сильнее на голову 
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил