Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1443
0

Інтер – Емполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок 19-го туру Серії А

Інтер – Емполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 січня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 19-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Емполі». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Інтер

Клуб за Конте, позаминулого сезону, зміг перервати епоху домінування «Ювентуса» в італійському футболі, вигравши довгоочікуване «скудетто». Але Антоніо після цього відразу пішов, реагуючи на різке звуження фінансових можливостей. У нових реаліях Сімоне Індзагі провів вдалий сезон 2021/2022. Згодом було чимало проблем на старті нового розіграшу. Але треба визнати, що фахівець зміг із основними викликами впоратися. Навіть «Барселону» не випустив до плей-оф Ліги чемпіонів! Поступово вдалося пробитися назад і в групу лідерів Кальчо. Саме «нерадзуррі» завдали першої поразки «Наполі» на внутрішній арені! Та й у Суперкубку впевнено у виїзному дербі розгромили «Мілан» – у підсумку було 3:0.

Емполі

Команда минулого сезону, вкотре повернувшись до Серії А, змогла втриматися на вищому рівні. Але навіть після взяття 14-го місця (а більшого навряд чи хтось чекав від новачка, особливо з урахуванням невдалих попередніх спроб), Андреаццолі втратив посаду. Влітку ставку вирішили зробити на Паоло Дзанетті. Цей вибір виглядав сумнівним, але рішення керівництва почало виправдовуватися ближче до кінця осені. Вийшло не втратити обертів і після тривалої паузи. Спочатку команда взяла нічиї на виїзді з «Удінезе» (1:1) та «Лаціо» (2:2). А минулого понеділка вийшло за рахунок єдиного м'яча Ебуехі обіграли на своєму полі «Сампдорію». Це дозволило «Емполі» забратися на комфортну 12 позицію.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє «Емполі» переміг ще 2006-го року. Усі 9 останніх матчів у рамках Серії А виграв «Інтер». А ось у кубку рівно рік тому «чорно-сині» оформили 3:2 тільки за рахунок голу на 104-й хвилині.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом «Інтер». Навряд чи «Емполі» буде так впиратися на «Джузеппе Меацца», так що ставимо на господарів при форі «-1,5 гола» з коефіцієнтом - 1,833 за Parimatch.

Parimatch
  • 1,30
  • 6,25
  • 11,50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.