Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 сiчня 2023, 20:39
548
0

Барселона – Хетафе. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 22 січня

| Оновлено 22 сiчня 2023, 20:39
548
0
Барселона – Хетафе. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 січня на «Камп Ноу» пройде матч 18-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Хетафе». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Барселона

Клуб пережив дуже непростий осінній відрізок, і це на тлі того, що минулий сезон був провальним і не приніс жодного трофею. До листопада «синьо-гранатові» повторно, вдруге поспіль, вилетіли з Ліги чемпіонів вже після групового раунду. Та й у Прімері була поразка в «Ель Класіко». Але потім «Реал» розпочав свою гру «у піддавки». У результаті «більше ніж клуб» пішов на паузу на 1-му місці. Грудневий відрізок у Ла Лізі стартував лише з нічиєю у дербі з «Еспаньйолом». Але після цього вийшло обіграти у Мадриді «Атлетіко». І, головне, Хаві нарешті зміг взяти титул, перший після повернення до Іспанії як тренер. «Барселона» у першому раунді Суперкубку лише по пенальті пройшла «Бетіс» - тому дали двічі, в основний та додатковий час, відігратися. Зате у вирішальному поєдинку оформили 3:1 у «Реала».

Хетафе

Команда за Пепа Бордаласа виступала на міжнародній арені, доходячи до плей-оф Ліги Європи. І навіть претендувала на 4-е місце в Прімері, щоправда, не досягнувши успіху. Але вже за цього наставника були помітні ознаки спаду. Але без нього, минулого сезону, старт був просто провалений. Вийти з ями допомогло повернення на посаду наставника Кіке Санчеса Флореса. Він раніше невдало працював із «підмадридцями», але цього разу вдалося вибратися на «рятівне», 15-те місце. Ось тільки подальшого прогресу досягти не вдалося. «Сині» і зараз йдуть на тій самій позиції, і, головне, зараз перебувають на спаді. Спочатку колектив програв у кубку 2:3 «Леванте», що виступає у Сегунді. А далі не вдалося набрати жодного очка в рамках Ла Ліги ні з «Севільєю», ні з «Еспаньолом» – двічі по 1:2.

Статистика особистих зустрічей

В обох попередніх сезонах «Барселона» втрачала очки з «Хетафе». У жовтні 2020-го «сині» перемогли 1:0, минулої весни обійшлися без голів.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що гості стануть проблемою для гранда.Ставимо на перемогу «Барселони» при форі «-2 голи» з коефіцієнтом - 1,94 за Parimatch.

Parimatch
  • 1,21
  • 7,50
  • 18,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 07:28 0
Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ

Гравець може знову повернутися до еліти

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.