Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
3631
3

Ван Леувен розповів, які проблеми мав Маліновський на початку кар'єри

Нідерландець чудово знайомий із можливостями та здібностями хавбека збірної України

Ван Леувен розповів, які проблеми мав Маліновський на початку кар'єри
ФК Марсель

Головний тренер «Зорі» Патрік ван Леувен, який раніше працював керівником академії донецького «Шахтаря», розповів про проблеми, з якими стикався в юнацькому футболі вихованець «гірників» Руслан Маліновський, який перебрався у січні з «Аталанти» до «Марселя».

«Він був меншим за інших. Якщо йому завжди вдавалося знаходити розумні рішення, то в єдиноборствах він страждав. Кожен молодий гравець має період зростання, коли в нього не віриш. У нас було трохи менше впевненості у тому, що він може зробити. Але академія розуміла, що ми не можемо його відпустити. Він повернувся, щоб грати у другому дивізіоні. Саме тут він справді почав розуміти, що йому потрібно зробити, щоб стати професійним футболістом. Період, коли його вже не було у «Шахтарі», змусив його усвідомити ще деякі речі щодо того, як продовжувати розвиватися», - сказав ван Леувен.

Нагадаємо, «Марсель» орендував Маліновського у «Аталанти» на півроку із зобов'язанням викупу. Українець вже встиг провести 3 матчі за провансальців, але гольовими діями в них не відзначився.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
Эти недотренеришки ещё на входе зарезали бы Марадону, Пеле, Месси, Неймара, Иньесту, Хави, Тайсона, Модрича - ведь все они недотягивают до 1.73...
Gargantua
а сейчас он такой бычок, довольно мускулистый.
есть такие дети которые поздно созревают. Из-за этого наши юноши уступают при селекции неграм и арабам, те физически взрослеют раньше.