Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 сiчня 2023, 06:40
991
1

Дніпро-1 – Ракув – 1:3. Поразка у Туреччині. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд контрольного матчу лідера УПЛ на турецькому зборі

| Оновлено 21 сiчня 2023, 06:40
991
1
Дніпро-1 – Ракув – 1:3. Поразка у Туреччині. Відео голів та огляд матчу
СК Дніпро-1

Зустріч з лідером чемпіонату Польщі – клубом «Ракув» – стала для «Дніпра-1» дуже доброю перевіркою на екваторі тренувальних зборів.

Для «Ракува» ж гра була останньою перед поновленням сезону, і суперник навіть попросив зачинити її для повного висвітлення. Зрозуміло, що команди перебувають зараз на зовсім різному ступені готовності, але, навіть попри це, за змістом гри «Дніпро-1» ні в чому не поступався. На жаль, не вистачило реалізації та свіжості для прийняття точних рішень в атаці.

«Ракув» дуже активно увійшов у гру, за перші півтори хвилини провівши дві гострі атаки і одразу почавши високо пресингувати. І якщо перша завершилася невлучним ударом, то друга стала результативною. Кун після передачі з правого флангу влучив у кут метрів з 15.

Поляки й надалі робили ставку на доволі силовий стиль, швидкі флангові атаки із подачами, але хлопці поступово пристосувалися до гри, відчули впевненість і почали більше контролювати м’яч. І Гуцуляк пробив поруч зі стійкою, а потім Хайнер влучив у захисника. На 25-й хвилині був створений вже справжній гольовий момент: Назаренко головою випередив голкіпера, але влучив у стійку. За дві хвилини Ковачевич відбив перед собою удар Довбика зі штрафного, а наступну атаку завершував ударом метрів з 18-20 Гуцуляк – воротар перевів м’яч на кутовий.

«Ракув» відповів двома власними атаками. Одна завершилася ударом із рикошетом, а друга – влучанням у стійку. У «Дніпра-1» міг забивати Довбик, але його встиг випередити захисник.

На другий тайм українська команда майже повністю змінила склад, а суперник корективи вносив поступово. На полі точилася, за великим рахунком, рівна гра. Таких гострих моментів, як до перерви, було менше, але «Ракув» знайшов можливість скористатися своїм шансом. На 63-й хвилині Гутковскіс заробив пенальті, який дуже впевнено реалізував Лопес.

Після цього перевага перейшла на бік спортклубівців. Небезпечно бив головою Підлепенець, серію кутових щільним ударом завершував Порох, і гол на 72-й хвилині став логічним завершенням вдалого відрізка. Вдалася чудова атака правим флангом, яку розпочав Танковський, продовжили Танчик та Пасіч, а завершив той-таки Танковський (він взагалі провів класний тайм) влучним ударом із середньої дистанції.

Здавалося, що «Дніпру-1» цілком до снаги відігратися, але «Ракув» знову впіймав свій шанс. Подачу кутового ударом головою замкнув високий та кремезний Петрасек, і це був останній гол у матчі – 1:3.

Товариський матч. 20 січня. Белек. «Регнум».

Дніпро-1 (Україна) – Ракув (Польша) – 1:3

Голи: Танковський, 72 – Кун, 2, Лопес, 63 (пен), Петрасек, 80.

Дніпро-1 (1-й тайм): Кінарейкін, Хайнер (Пасіч, 37), Сарапій, Сваток, Гомес, Бабенко, Когут, Піхальонок, Гуцуляк, Назаренко, Довбик

Дніпро-1 (2-й тайм): Валеф, Логінов, Порох, Пасіч, Клименчук, Танковський, Рубчинський, Підлепенець, Танчик, Амаш, Гуцуляк (Довбик, 81)

Ракув: Ковачевич, Петрасек, Рундич, Сварнас, Бергген (Сук’єнніцкі, 46, Цебула, 74), Тудор, Лопес (Жеан, 76), Гутковскіс (Ледерман, 74), Кун, Новак (Кочергін. 46), Папаніколау (Мусіолік, 74)

Попередження: Габріель (45), Петрасек (45), Порох (90)

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inspekcha85
Истинный уровень нынешнего чемпионата Украины налицо.