Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 сiчня 2023, 05:18
25948
24

ЛЕОНЕНКО: «У Циганкова у кожному турі буде ригачка. Рости він уже не буде»

Експерт прокоментував перехід українського хавбека з «Динамо» до «Жирони»

| Оновлено 21 сiчня 2023, 05:18
25948
24
ЛЕОНЕНКО: «У Циганкова у кожному турі буде ригачка. Рости він уже не буде»
ФК Жирона. Віктор Циганков

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував перехід українського хавбека Віктора Циганкова з київського «Динамо» до іспанської «Жирони»:

«Тепер смішно згадувати, куди раніше хотів перейти Циганков. Здається, він називав топ-клуби, а на виході опинилася «Жирона», яка посідає 12 місце в Ла Лізі. Дуже сумно, якщо до цього дійшло. Рінат Ахметов знову виявився вищим за Ігоря Суркіса. Один трансфер «Шахтаря» вийшов більше за вартість всього «Динамо». Тож я знову вітаю Ріната Леонідовича і знову не вітаю Ігоря Михайловича.

Щодо самого трансферу Циганкова, то скажу так. Це в мій час треба було йти, щоби заробити. Я відкрито тоді сказав, що не хочу грати в «Динамо» за Лобановського, де треба даремно бігати і втрачати своє здоров'я. Але мене не відпустили, хоча я хотів у Монако і у мене була пропозиція. Я просто хотів заробити, бо не був мільйонером, як Циганков.

А Циганков у «Динамо» вже заробив, тож я не розумію цей перехід. Як ви вважаєте: Циганков і Миколенко багато зіграють у єврокубках у цих клубах? Я взагалі не зрозумію, навіщо він перейшов до «Жирони», коли є «Динамо». Гадаю, йому треба було залишатися у київському клубі. Добре хоч «Динамо» п'ять мільйонів отримало, і Циганков пішов не безкоштовно, як свого часу Коноплянка з «Дніпра».

У «Динамо» хоч одна радість трапилася – Шовковський повернувся. Він 20 років віддав «Динамо», йому кабінет просто на полі треба ставити. Думаю, Ігор Михайлович запізнився із цим рішенням – Шовковського ще раніше треба було повертати. Я й раніше не міг зрозуміти: навіщо Вукоєвич потрібний? Загалом не розумію, що він робив у «Динамо». При ньому ми не купили жодного балканського футболіста, хоча за Балкани відповідати важко, коли є Срна.

Подальша кар'єра Ціганкова? З Жирони не можна піти на підвищення. Подивіться, як 18-річні гравці Барселони ганяють Реал. А Циганкову вже 25. Що в цій ситуації має робити Циганков? Ганяти Барселону та Реал? Тоді вийде, тільки я в це не вірю. Це його ганятимуть гравці Реала та Барселони. Циганков у кожному турі чемпіонату Іспанії матиме «ригачку», а з суперклубами там взагалі без варіантів. Тож рости він уже точно не буде. Мудрика я підтримуватиму, а Циганкова – ні, бо йому нема чого робити в Жироні.

Хто більше ослабне – Шахтар без Мудрика чи Динамо без Циганкова? Напевно, Динамо. Циганков більше робив для київського клубу, аніж Мудрик для Шахтаря. Мудрик мало забив і віддав у нашому чемпіонаті порівняно із Циганковим. Але Мудрик тільки-но розкрився і відразу ж поїхав до Лондона, а Циганков довгий час грав в Україні».

Джерело FanDay
Оцініть матеріал
(332)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Більший вибір для Реброва. УЄФА розглядає розширення заявок на Євро
Футбол | 28 березня 2024, 19:49 1
Більший вибір для Реброва. УЄФА розглядає розширення заявок на Євро

Тренери просять знову повернути заявки з 26 гравців

ЗІНЧЕНКО: «Не можу повірити, що це моє третє Євро. Почуваюся трохи старим»
Футбол | 28 березня 2024, 16:12 5
ЗІНЧЕНКО: «Не можу повірити, що це моє третє Євро. Почуваюся трохи старим»

Півзахисник збірної України прокоментував вихід команди на Євро-2024

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
ну щодо ригачки то Вітя профі і дасть фору будь-якому молодому гравцю))))
Щодо Циганкова - так, 25 років вже серйозний вік, до грандів навряд чи доросте, але в середнячках ще побігає. все краще ніж в УПЛ
Andre Chil
Що до ригачки вітя знає все, в цьому він профі, якщо до інших професійних, та людських якостей, то даже не питання, просто гімнюк
Анатолій Чорнобук
Чомусь я згоден з Леоненком. Жирона не дасть Циганкову нічого для росту. Запізно він покинув Динамо
GloryUkraine
Леоненко пробухав свою кар'єру і заздрить любому футболісту у якого щось виходить, а тим більше, якщо він переходить в європейський клуб. 
Avaksi
Той випадок, коли я з ними згодний.
gvs58
Перечитав коменти, смішно (більшість проти). А я абсолютно згоден з Леоненко! Через 2-3 роки про нього забудуть! Це буде рівень Соболя, Коваленка, Петряка, Зубкова тощо. Чому перейшов? Втік! ...
Alex906
У Леоненко очень низкая самооценка как у всей ваты .Он просто ненавидит Динамо и сейчас бы играл Ярмоленко он точно тоже самое говорил бы .на любого 
McLay
Проспався? Похмелився, і ''викакав''. Що з нього взяти - юродивий.
саня лысый
Ригачка це сам Леон та його коменти
Nick.Grabowski
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
WhoKnows
План Циганкова зрозумілий, вирватися із суркісовського рабства, з якого за словами того ж Леоненка вирватись не вдалось. В нього є півроку щоб проявити себе в Ла Лізі, щоб його примітили скаути топ або коло топ клубів. А влітку перейти в більш сильну команду, яка як мінімум виступає в єврокубках. Якщо не проявить себе, тоді так, перехід такий собі. 
Чомусь Леоненко не бачить саме такий варіант. Також є наявний приклад Ярмоленко, якого перетримали в Динамо і він перейшов до Європи аж у 29 років. А зараз грає у шейхів
⬆️
Ну есть же вариант, что человеку просто надоела  обстановка в нашей стране и в его клубе.  Посмотрел как там Зозуля уплетает паэлью и решил присоединиться.  Будет созваниваться  с Луниным по местным тарифам.  Покупается в Средиземном море.   Посмотрит как живут каталонские сепаратисты в непризнанной Каталонской республике.  Мирно.  Прогуляется в Андорру.)
Алексей
Леоненко посмотрим у кого будет рыгачка, может у тебя Леоненко будет рыгачка после запоя 
Я Я
Лео слабоумный. А что со слабоумного взять? Ну, разве что, кроме анализов. А что касается того, что он может сказать своим ртом что-то вменяемое (очень редко), то тут можно вспомнить поговорку по сломанные часы, которые дважды в сутки показывают точное время. 
AK.228
понесло вітька
Умник
Взрыв из прошлого. Эх Витя Витя.