Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 сiчня 2023, 00:34
7242
31

Перший матч без Мудрика. Шахтар в Туреччині поступився Аустрії

Тренувальний збір донецька команда розпочала з поразки

| Оновлено 21 сiчня 2023, 00:34
7242
31
Перший матч без Мудрика. Шахтар в Туреччині поступився Аустрії
ФК Шахтар

Донецька команда розпочала підготовку до матчів Ліги Європи та відновлення сезону в УПЛ. Першим суперником на тренувальних зборах стала віденська «Аустрія».

На перший тайм Ігор Йовічевіч випустив склад, який можна назвати явно експериментальним. Найбільш наближенішим до основи з нього були Михайліченко та Назарина. Також знайшлося місце в старті для новачка Гочолейшвілі. Забігаючи наперед, грузин на початку матчу непогано підключався до атак, але допускав позиційні помилки в захисті.

Незіграність складу не дозволяла говорити про серйозні наміри в атаці, хоча Тотовицький мав кілька потенційно непоганих шансів вийти на ударну позицію. А от пропустити довелося - Джеймс Холанд непогано приклався з дальньої дистанції.

На другий тайм хорватський наставник повністю змінив склад, спершу це принесло дивіденди в плані пожвавлення атаки, проте сплеск вийшов недовготривалим. Захист, здавалося ж, впевнено контролював м'яч, але під тиском суперників раз помилився в простій ситуації, привіз собі кутовий, після якого Бондар не вгледів за Копом. 0:2.

До кінця гри «гірники» могли зрівняти рахунок зусиллями Бондаренка і Сікана, але перший реалізував пенальті, а другий підсічкою не зумів точно завершити вихід на побачення з кіпером. На фінальний штурм прибіг і Трубін, але рахунок не змінився.

Перший матч на зборах закінчився поразкою, а завтра, мабуть, гравці «Шахтаря» спостерігатимуть, як їхній колишній партнер Михайло Мудрик дебютуватиме за «Челсі» в матчі з «Ліверпулем».

Товариський матч.

«Шахтар» - «Аустрія» - 1:2.

Бондаренко, 79, пен - Холанд, 24, Коп, 72.

Рантфль, 56.

«Шахтар» (перший тайм): Шевченко - Гочолейшвілі, Козік, Фарина, Михайліченко - Джурасек, Назарина - Очеретько, Тотовицький, Борячук - Кулаков.

«Шахтар» (другий тайм): Трубін - Конопля, Бондар, Матвієнко, Топалов - Степаненко, Криськів - Зубков, Бондаренко, Петряк - Сікан.

«Аустрія» (старт): Фрюхтль - Марвін, Майзль, Хандль, Ранфтль, Холанд, Фішер, Фіц, Польстер, Юкич, Табакович.

Туреччина.

ШАХТАР - АУСТРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas77
Без слова Мудрик у заголовку, кроти я так розумію нікому не цікаві.Смішні ви
Павел Гришин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks_krot
Для первого матча на сборах двумя составами ,более мение ,ну ещё и без шведа ,траоре ,судакова.грузин понравился н,только бы ещё больше уверенности и жёсткости,ну и петряк удивил в лучшую сторону . 
Алексей
Та шахтер проиграет ренну без шансов, ренн выиграл у ПСЖ 
Выталкиватель парашутистов
Я думаю, что Ахметов скоро поправит свои финансовые дела, вон сколько в Украину шлют генераторов и другого расходного материала, лет на 10 вперед, плюс он увеличит плату за электричество и все у него будет нормально. И футболистам кое-что перепадет на хлебушек к маслу....
Lion
Динамовская ботоферма как бджелы  на мед. Они даже так не коментируют сво команду....
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kadaad
Так это было и коню понятно, славили лидера, теперь пожинают плоды.
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ВИКТОР АНДРУЩИК
Хоть в воротах Трубін,але центральні захисники в Шахтарі це завжди труба,завжди клячі якісь.Зараз коли всі лінії ослаблені Шахтару буде нелегко і в УПЛ,що вже казати про євровесну.Йовічевичу не позаздриш.
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
До цього спарингу підвищена увага через одну-єдину причину - відхід лідера команди Мудрика. А взагалі-то це заурядний товарняк, перший на втягуючих зборах. Тотаке. Он сьогодні Дніпро-1 якомусь Ракуву програв, і що?
vruthiy-112
Що занадто безхребетно та без бажання. Дивно. 
Злий Глобинець
Перший "блин" комом. Тобто перший "товарняк"  - з поразки. Буває. Не страшно. На те вони і товарняки, щоб робити висновки і удосконалювати гру команди. Попереду ще п'ять таких  спарингів. Треба, щоб гірники додавали від матчу до матчу і через три тижні вийшли на оптимальний рівень - якраз до поєдинків з Ренном.