Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 20 сiчня 2023, 11:27
936
5

ПЕГУЛА – про перемогу над Мартою Костюк: «Я грала агресивно»

Американка оцінила виграш в українки

| Оновлено 20 сiчня 2023, 11:27
936
5
ПЕГУЛА – про перемогу над Мартою Костюк: «Я грала агресивно»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джессіка Пегула

28-річна Джессіка Пегула прокоментувала перемогу над українкою Мартою Костюк у третьому колі Відкритого чемпіонату Австралії. Нагадаємо, американка виграла у двох сетах – 6:0, 6:2.

«Сьогодні я не давала їй багато легких очок. Я грала агресивно. Безперечно, я багато чому навчилася, коли грала з Мартою минулого разу. В мене була вірна стратегія на цей матч і вона спрацювала дуже добре.

Думаю, що сьогодні я подавала не дуже добре, але мені здалося, що я подавала досить розумно, щоб впоратися з деякими складними геймами», – розповіла Пегула.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
В грі Калініної з Крейчиковою рахунок міг бути такий майже самий, бо йшло до 6:0 в першому сеті, було б 6:0, і 6:3 якщо добавити другий сет. Але при рахунку 5:0, Крейчикова почала грати як в піддавки і як на невимушеному тренуванні
introvert
Лол. В першому сеті (на другому виключив цей цирк) все, що вона робила, це перекидала сітку, отримуючи від Марти подаруночки в святковій обгортці. Гадаю, далі ситуація не змінилась.
Тенісистка такого рівня не може не розуміти, що суперниця віддала гру, втім причиною перемоги називає якусь міфічну "агресію". Запитання, запитання...