Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 сiчня 2023, 19:31
10409
11

АПЛ знищує всіх. 11 клубів входять до списку топ-20 за рівнем доходу

У конкурентів мало шансів

| Оновлено 19 сiчня 2023, 19:31
10409
11
АПЛ знищує всіх. 11 клубів входять до списку топ-20 за рівнем доходу
Sky Sports

Щорічний рейтинг Deloitte's Football Money League, який підраховує доходи футбольних клубів, знову показав домінування клубів АПЛ за підсумками минулого сезону.

У топ-20 клубів з найвищим доходом (важливо: дохід – сума до врахування всіх витрат) вперше входить одразу 11 представників АПЛ, які продовжують знищувати конкурентів завдяки вигідним телевізійним та спонсорським угодам.

«Питання тепер у тому, чи можуть інші чемпіонати хоча б скоротити відставання завдяки новим контрактам з ТБ, чи АПЛ вже неможливо наздогнати в плані доходу», — сказав Тім Брідж, один із керівників Deloitte.

У топ-10 клубів з найбільшим доходом лідирує Манчестер Сіті (619 мільйонів фунтів), який випереджає Реал та Ліверпуль. Не АПЛ серед 20 клубів списку представляють Реал, ПСЖ, Баварія, Барселона, Ювентус, Атлетіко, Боруссія, Інтер та Мілан.

Проте експерти впевнені, що лише питання часу, коли всі 20 клубів АПЛ займатимуть місця у топ-30 списку.

АПЛ стала єдиним топ-5 чемпіонатом Європи, який зумів збільшити вартість останнього на цей момент телевізійного контракту. На додаток, АПЛ стала настільки популярною у світі, що доходи від продажу прав в інші країни вже перевищили прибуток від телевізійного контракту для Великобританії.

Оцініть матеріал
(117)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DmitrySviridon
Недавние финалы ЛЧ и ЛЕ были из 4 Английских клубов! АПЛ круче ЛЧ! в АПЛ нету всяких слабых клубов, как в ЛЧ. Все лучшие игроки в АПЛ. 
Владислав Антонов
Пам'ятаю цей рейтинг ще з середини 00-х, коли на піку популярності був журнал "Футбол". Тоді клуби АПЛ мали такий же великий прибуток, лише суми були менші. Але грошима ще треба вміти правильно розпоряджатися.
DmitrySviridon
я только АПЛ смотрю! Англия молодцы! Продают воздух на экспорт. Устроили лучший футбольный театр и весь мир смотрит и на трансляциях и рекламах и на сувенирах, на много еще всего рубят бабки. Пока Украина думает, как больше производить продукции, Англия продает воздух - шоу и рубит еще больше бабок, чем Украина продает с зерна или макарон или т.п. Великобритания - это лучшая страна в истории и она союзник главный Украины и Украина должна учиться и должна ближе держаться Лондона! Потому что Великобритания за историю осознала то, что нужно собирать весь опыт мира и это не только футбол, а это артисты, а США - это бывшая колония Великобритании. Великобритания меня просто в эстетический экстаз приводит. А культура насколько крутая, начиная от стиля одежды, до всех сфер буквально! Украина просто должна обнять Великобританию и дружить очень крепко! 
luceorius
 Більш ілюстративним показником є чистий прибуток, який разом з рейтингом УЄФА є показником успішності.
Умник
Из 20 клубов.
Лч выигрывает постоянно 1 команда)))
Когда надоест не знаю)))
Бавария уже мне кажется и поддается в бундеслиге а все равно 1-ая)))
Остальные тупо разбазаривают б абло
Выталкиватель парашутистов
Может Украине пора подумать о том, чтобы выбрать вместо павелки нормального англичанина, который за пару лет наведет порядок в УАФ? Есть же примеры у нас в областных ассоциациях, когда футболом в регионах рулят иностранцы? Один такой пример знаю от знакомых одесситов - там футболом в области рулят отец и сын Бебергалы, граждане США. Чем не пример? У них в области гораздо лучше организоавна работа,  чем в УАФ... Да и Черноморцем руководят американцы.
RoNIkyo
А що ж тут дивного? Кожен матч як останній. Коли умовний Борнмут виходить проти Ман Сіті, Ліверпуля чи Арсенала, виграш ніколи не стає легкою прогулянкою. Часто перемоги здобуваються на класі, але з потугами. Тепер дивимось унікальний, розкішний чемпіонат Німеччини - Баварія, яка трахає всіх в дишло, і всі інші. Італія - Мілан чи Інтер і Спеція.